LET YOUR SOUL SHINE
22-27.07.2017.

joga i meditcijski retreat sa Izabelom i Svemirom na otoku Ižu

Nakon Yomad Samadhi Sadhana retreata koji smo održali u Arambolu, Goa, Indija u siječnju 2017, drago nam je pozvati vas na još jedan nezaboravni joga i meditacijski retreat koji ćemo ovoga puta održati na magičnom otoku Ižu od 22-27.07.2017. u vegetarijanskom hotelu i kampu Korinjak (http://korinjak.com/).

Pridužite nam se na nezaboravnom 5-dnevnom povlačenju za ponovnu uspostavu tjelesne, mentalne, emocionalne i duhovne harmonije.

Očekuje vas sinergija meditacije, joge, šetnje i izleta do energetskih točaka otoka Iža, susret s energijama zemlje, vode, zraka, vatre i etera i naravno kupanje u našem božanstvenom Jadranskom moru.

Dva puta dnevo su planirane radionice i satovi joge. Ujutro dinamične i energizirajuće Ashtanga ili Vinyasa Flow prakse, a popodne više opuštajuće i smirujuće – meditacije, pranajame, Yoga Nidra, plesne meditacije kao Chakra Dance Yoga i Osho kundalini meditacija. Tu je i satsang uz Patanjali Yoga Sutre i pjevanje kirtana iz cijelog svijeta.

Naravno, uz dva termina radionica bit će i dovoljno vremena za uživanje u blagodatima ljeta, boravku na Suncu i regeneraciji u moru, uz prirodno okruženje ispunjeno mirisima aromatičnih biljaka i intenzivnim cvrčanjem cvrčaka vječnog AUM-a na čvoru crne smrče.

U ponudi hotela Korinjak su uravnoteženi vegetarijanski i veganski obroci bazirani na mediteranskoj i kuhinjama svijeta, te tradicionalni alkalizirajući čajevi pripravljeni od lokalnih biljaka. Kamp je smješten u borovoj šumi pored hotela s izlazom na plažu.

Tijekom ovog retreata imat ćete priliku za dubinsko opuštanje, emocionalno uravnoteženje i ponovno povezivanje s inteligencijom tijela.

Također, svaki sudionik radionice će dobiti strukturalnu i dijagnostiku tjelesnih i energetskih sistema, bit će prilike i za individualne tjelesno orijentirane i energetske tretmane sa Svemirom.

Svi odgovori koje tražimo su već negdje tu. Ono što možemo dozvoliti je pomak od ostvarenja vanjskih ciljeva prema unutranjoj refleksiji i kontemplaciji. Zato, kada dođe vrijeme za odlazak s ovog magičnog otoka, neka to bude u novoj energiji, u balansiranom stanju, u ljubavi s vlastitim tijelom i harmoniji sa životom.

Otok Iž

Za ljubitelje prirode, okruženje hotela Korinjak je pravi mali raj. Borova šuma i obližnji otočić Rutnjak izuzetni su po čistoći zraka, bogatstvu oblika uz tirkizne uvale za kupanje. Mjesto Veli Iž je jedan od skrivenih bisera jadranske obale sa stotinjak srdačnih stanovnika, nekoliko domaćih restorana, originalnom ižanskom keramikom i neizostavnim kafićima s vrlo povoljnim cijenama pića koje možete guštirati u zelenoj hladovini. Sakrivene energetske točke prepune prane su veliki plus, a svako jutro je moguća šetnja na vrh Korinjaka s kojeg puca pogled na desetke otoka i čaroliju izlazećeg Sunca.

Dnevni raspored:

7 – 8h Ashtanga/Vinyasa flow yoga
8 – 10h doručak
10:30h pranayame, meditacija
11:30h vrijeme za plažu i izlete
13 – 14h ručak
Slobodno vrijeme
16:30 – 18.30h yoga nidra, meditacije, pranayame, ples, yoga sutre, kirtan
19 – 20.30h večera

Cijena: 100 € za 5-dnevni retreat plus cijena smještaja (s doručkom i večerom u cijeni).

Smještaj je u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama ili u kampu. Cijena za smještaj s doručkom i večerom je 67 € za jednokrevetnu sobu, 65 € za noć u dvokrevetnim sobama ili 35€ u kampu.

Kako bi rezervirali svoje mjesto na retreatu molimo prijavu na email: [email protected] ili [email protected] ili na mobtel 091 525 7299.

Nakon toga ćemo poslati prijavnicu uz koju se uplaćuje depozit od 40 € koji se vraća u slučaju otkazivanja unutar 10 dana prije retreata.

Voditelji:

Izabela Marić

predana jogini i certificirana učiteljica joge (sa završenih RYT 200, a u procesu je certificiranja RYT 500 i Prenatal joge).
Njena ljubav je Ashtanga Mysore stil koji provodi na dnevnoj bazi.
Kao indolog i rusist podučava hindi, sanskrt i ruski jezik. Plesačica je suvremenog plesa i baleta.
U svom joga studiju Verbasana drži satove joge na dnevnoj bazi, a također je i gost učitelj u drugim joga studijima u Zagrebu. U praksu joge krenula je pred 18 godina. U Indiju redovito putuje već 12 godina. Kroz sve te godine joga joj je postala istinska ljubav i put ispunjenja duše i srca.
Zajedno sa Svemirom organizira YOMAD – Yoga, Music & Dance festival i retreate u Rovinju i Indiji.

Svemir Vranko

Ima preko 25 godina iskustva u meditaciji i jogi s preko 10 godina iskustva u podučavanju.
Certificirani je tjelesno orijentirani terapeut i pionir zvukoterapije u Hrvatskoj. Napisao je knjižicu “Zvukoterapija” s Om didge glazbom.
Zajedno sa YOMAD timom, ove godine već sedmi put organizira yoga, glazbeni i plesni festival u Rovinju.
Pokretač je Chakra Dance Yoga metode. Kao glazbenik, snimio je više albuma samostalno i sa više glazbenih sastava, a uz pjevanje i iscjeljivanje glasom svira gitaru, australski didgeridoo i ritmičke instrumente.

Kontakti:

Izabela: HR +385 (0) 915257299

Svemir: HR +385 (0) 915670679
D +49 (0) 15170389757

Email: [email protected] ili
[email protected]

Web: http://korinjak.com/
http://yomad-rovinj.blogspot.com

Pridružite se i našoj FB grupi: Yomad – Yoga, Music & Dance Festival

https://www.facebook.com/groups/575701512475588/

i Verbasana Yoga https://www.facebook.com/verbasanayoga/.

Dobrodošli!

Namaste!

Izabela & Svemir

Prethodna objavaNarančasto – Crveni Orgonski Medaljon Srce
Slijedeća objavaUklonimo otpor i dopustimo duši da nas iscijeli!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.