Ova radionica osmišljena je s ciljem da svi koji žele, dobiju uvide u odnose i situacije koji ih pritišću i ne dozvoljavaju naprijed. Konstalacije nam omogućavaju da na energetskom nivou, kroz polje srca i duše dođemo do tih uvida, kako bi nam oni omogućili da promijenimo svoj odnos prema životnim situacijama.

atma.hr – 45

Konstalacije su izuzetno su učinkovita terapeutska metoda jer nam u kratkom vremenu osim dobivanje uvida u bit problema nudi i moguća rješenja i odgovore. Konstelacije se koriste u timskom vođenju, psihoterapiji, organizacijskom savjetovanju, superviziji, medijaciji, kazališnoj umjetnosti.

Konstelacije vam mogu pomoći spoznati, razumijeti i prihvatiti samoga sebe kako bi ostvarili svoje potencijale, uspostavili zdrave odnose te živjeli potpuniji i smisleniji život.

Kako se rade konstalacije?

Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja. Osobe se u prostoru mogu kretati, time mijenjajući unutarnju sliku koju je klijent inicijalno postavio. Nerijetko osoba koja postavlja raspored osjeća svaki pomak raspoređenih ljudi i predmeta. Vrlo je interesantno biti i onaj sudionik i promatrač takvog procesa.

Svaki polaznik može odabrati razinu svog sudjelovanja na radionici. Velika većina polaznika odabire biti sudionik, tako što se postavlja njihov rad, ali možete izabratiti biti i promatrač. Polaznici konstelacijske radionice doživaljavaju kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.
U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

PRIJAVE:

Kako bi što bolje radili, broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.

Molim vas prijavite se preko obrasca, kliknite:

PRIJAVA NA RADIONICU

Za dodatne informacija možete nam pisati na email [email protected]
Ili nazvati telefonski: 091/33 66 750 od 16 do 19h.
LOKACIJA: Okićka 25, Trešnjevka

ZAGREB, Subota 22.09.2018.
Od 10:00 do 18:00 sati
CIRUSS – Centar za razvoj svijesti i stvaralaštva iz Rijeke
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina
LOKACIJA: Okićka 25, Trešnjevka

atma.hr – 45

Voditeljica ove radionice je Ines Lazarević Rukavina, a predviđeno trajanje radionice je do 18 sati.

Za sudjelovanje na radionici nije potrebno nikakvo prethodno znanje, samo otvoren um i spremnost na promjenu i nove uviđaje.

Zajedničkim radom i doprinosima, u sigurnom okruženju možemo pronaći kvalitetna i djelotvorna rješenja za trenutne zapetljaje.

O voditeljici:

Ines Lazarević Rukavina – Ines od 1996. godine sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima (Jan Jacob Stam, Bert Hellinger, Johannes B. Schmidt) konstelacija. Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale. Sada dobrobit konstelacija dijeli s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumjeti što se događa u njihovim životima, kako se mijenjati i poboljšati kvalitetu svog života.

Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svoji prijateljima i znancima.
Zahvaljujem se na Vašem odazivu i podršci,

Lijep i nasmiješen dan,
Ciruss tim 🙂

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here