23. ožujka u 17 sati, Udruga BOJA DUŠE,  Split

Maha” znači velika a „sadhana“ duhovna-yoga praksa, to je cjelokupna ili velika yogijska praksa. Maha Sadhana je jedinstvena yoga praksa koja dolazi preko učenja Sri Dharma Mittre i njegovih 50 godina iskustva klasične tradicije yoge.

Bit ćete vođeni kroz duboko pročišćavajuću praksu koja počinje uvodnim praksama disanja, zvuka i pročišćenja, nastavlja se u dubini duge i izazovne Shiva Namaskar Vinyase koja potiče protok prane (energije) kroz kralježnicu i izvire duboko u svim područjima fizičke, metaboličke, psihičke i intuitivne ravnoteže. Promiče koncentrirani sklad unutar tih slojeva kako bi se postiglo blistavo zdravlje. Biti će prikazano kako uspostaviti pravilan položaj, poravnjanje i duboku duhovnu namjeru iza svakog položaja. Osobna pažnja i korisni savjeti se daju tokom prakse. Jedna od radosti maha sadhane je da istražuje varijacije naprednih položaja koje se danas sreću rijetko u svijetu, kao i pouku o tome kako poduzeti potrebne korake kako bi stekli te položaje. Praksa završava iscjeljujućom yoga nidrom i dubokom relaksacijom nakon koje ćete biti upoznati sa duboko svetim učenjem etičkih načela yoge uz kratko predavanje.

Bez obzira koju tradiciju yoge prakticirate budite spremni za nevjerovatno gracioznu ali i zahtjevnu praksu koja dolazi iz posljednjih 50 godina Sri Dharma Mittrinog iskustva. Pažnja: Ne propustite!

Sandra je dugogodišnji yoga praktikant i učiteljica yoge sa skoro 20 godina iskustva prakse i predanosti yogi. Učila je yogu od najeminentnijih svjetskih učitelja današnjice (Sri Sri Ravi Shankar, Sacinandana Swami, Dharma Mittra) kao i od drugih brojnih svjetski poznatih učitelja Hatha, Ashtanga, Kundalini, Jivamukti, Vinyasa i Power yoge. Internacionalno je prihvaćena senior učiteljica Dharma yoge, suvoditeljica i osnivačica Divya yoga Škole i centra iz Zagreba od 2009. godine (www.yogazagreb.com), te osnivačica Dharma Yoga Zagreb. Sandra je yogini i umjetnička duša (www.vastuhealingarts.com), predana praksi Hatha-Raja i Bhakti yoge te učenju znanja Veda i raznih grana yoge.

Datum: 23. ožujka, 2018.

Vrijeme: 17-20h

Mjesto: Udruga BOJA DUŠE, Put Firula 45, Split

Cijena: 150 kn

Prijave na e-mail: bojaduse.split©gmail.com ili tel: 095 562 6156

www.bojaduse.com

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 10.03.2018.
Slijedeća objavaŠkola Tarota – plesno-zvučno putovanje kroz Veliku i Malu arkanu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.