“MOĆ OSOBNE TRANSFORMACIJE”

TRANSFORMATIVNA KOMUNIKACIJA

(Besplatna uvodna radionica)

Radionice transformativne komunikacije izvanredna su prilika za upoznavanje s alatima transformacije čijom primjenom otkrivamo sebe u najboljem svjetlu. Radimo na osvješćivanju raznih elemenata i situacija koje utječu na naš osobni razvoj, odnose s drugima i ostvarenje naših potencijala.

U toploj i pozitivnoj atmosferi, zajedno ćemo iskusiti prirodan, ispunjavajući i oslobađajući način komunikacije, te otkrivati kako nas to može dovesti do željenih odnosa s okolinom – otvorit ćemo vrata pozitivne promjene, onako kako kaže naš slogan: Kad promijenite način na koji gledate na život, život koji gledate će se promijenitiZa uvođenje osobnih promjena potrebno je mnogo truda, energije i snage volje. Ako želimo postići zavidnu razinu ispunjenja i osobne dobrobiti, treba nam vlastita odlučnost prihvaćanja životnih izazova i hrabrost za istraživanje nama još nepoznatih putova. Zato na radionicama učimo od onih koji znaju i podrška smo jedni drugima u usmjeravanju pozornosti i osvještavanju onoga što nam je važno.

Jedina prava moć koju imamo je upravljanje samim sobom. Ja sam su kreator svojeg vlastitog života. Što sam svjesniji, to sam sposobniji postići željene promjene. Svatko od nas može, više ili manje, preuzeti uzde vlastitog života u svoje ruke, postati mudriji i dozvoliti da više ljubavi i zadovoljstva uđe u naše živote. Mi to zaslužujemo.

Po završetku uvodne radionice moći ćete izabrati pohađati Uvodni seminar Transformativne komunikacije te uz stručno vodstvo nastaviti primjenjivati ova znanja u vlastitom životu.

 

Datum i vrijeme održavanja besplatne uvodne radionice:

Ponedjeljak, 23.04.2018. u terminu: 18:30 – 20:30

Vitezićeva 60

Zagreb – Trešnjevka, kod Remize

Radionica je interaktivna.

Broj mjesta za ovu besplatnu uvodnu radionicu je ograničen, a mjesto možete rezervirati:
– putem kontakta na našoj web stranici: www.drvo-zivota.com
– pozivom na broj: 091-5750-472

 

“To get to the next level of greatness depends on the quality of our culture, which depends on the quality of our relationships, which depends on the quality of our conversations. Everything happens through conversations!” – Judith E. Glaser

Pozdrav od srca i dobrodošli,

Goran Pejaković,
voditelj radionice

Prethodna objavaBiljke i minerali za žene
Slijedeća objava21.04. Zagreb – Holistički proljetni detox
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.