Ovo ljeto napravi najbolje ulaganje! Spoji ugodno sa korisnim. Uloži u sebe!
Bogati program u prirodi!

Ovog ljeta želiš nešto posebno? Baš si na godišnjem odmoru i želiš učiniti nešto posve drugačije ? Ili si negdje u okolici i želiš se opustiti, otpustiti, ispuniti pozitivnim vibracijama?

Pridruži se bogatom programu znanja, radionica, alata, vježbi i proizvoda koje olakšavaju život.

Eeeee, da! MINI FESTIVAL BUĐENJA je baš za Tebe

Vrijeme je za Tebe, Razmazi se,  pokloni sebi poseban dan  radosti. Pridruži nam se i iskusi bogat jednodnevni relax program s mnoštvom meditacija, radionica, tretmana i induvidulnih konzultacija iz područja osobnog i duhovnog razvoja.

Dođi uživati u ležernom zajedništvu na  mini festivalu buđenja koji će ti udahnuti predispozicije za zdrav život, za harmoniju tijela, uma i duha, koji će probuditi Tvoju uspavanu bit i otvoriti Ti nove obzore.

Spojili smo ugodno sa korisnim za Tebe u prirodnom rajskom ugođaju,  na OPG-u ( FLEDERMAUS, Pakoštane), okruženom modrim plavetnilom Parka prirode Vransko jezero, mora i dalmatinskog neba, pridruži se bogatom programu znanja, radionica, alata, vježbi, koji olakšavaju život, uz iskusne i certificirane voditelje.

Upoznaj sebe. Upoznaj nekoga poput sebe. Upoznaj nekoga posve drugačijeg od sebe i uživaj u različitosti. Neka Ti dan odzvanja radošću novih susreta i spoznaja, neka te čudesna vibracija  ponese u Tvoje nove radosne dane.

Spoji lepršavost ugodnog ljetnog dana s dobrobiti iskustva i znanja koje možeš dalje nositi sa sobom u svakodnevni život. Nauči kako ti život može biti sklad,  lakoća i radost. Nauči uživati ili nauči nekog uživati u prirodnom rajskom okružju.

RASPORED DOGAĐANJA

JUTARNJI PROGRAM

9:00 – Meditativna radionica: „Ples s Anđelima“

Dan ćemo započeti radionicom na kojoj ćete se kroz meditaciju susresti s vašim Anđelima čuvarima u vašem duhovnom utočištu. Naučit ćete kako komunicirati sa svojim Anđelima čuvarima i kako primiti njihovu poruku. Dotaknut ćete svoju osobnu anđeosku bit.

Voditeljica : Ozrenka Kamber  ( Anđeoske meditativne radionice, Bachove cvijetne esencije,  Access Bars tretmani, Reiki i Svjetlosna energoterapija , energetsko čišćenje prostora )

O Ozrenki:  http://www.lifesupport-online.com/ozrenka-kamber-andeosko-iscijeljivanje-bachove-cvijetne-esencije-access-bars-tretmani/

10:00 – Radionica:  „Promijeni Misli-Promijeni Život „

Naučit ćete kako svjesno upravljati vlastitim mislima i emocijama, kako smiriti buku misli u glavi te otkriti što vas sve blokira na vašem putu do uspjeha kako biste unaprijedili  kvalitetu života na svim područjima.

Trajanje oko 60 minuta

Voditeljica:  Katarina Gojdanić (Edukator, Životni i Wingwave trener, NLP majstor, Praktičar Kvantne harmonizacije i Thetahealinga, Aromaterapeut)

O Katarini: http://www.lifesupport-online.com/katarina-gojdanic-edukator-zivotni-wingwave-trener-nlp-majstor-prakticar-kvantne-harmonizacije-thetahealinga-aromaterapeut/

11:00 – Interaktivna radionica:  „Dostizanje sebe“

Na ovoj radionici možete sami intenzivno doživjeti sebe i svoj život. Pomaže u izražavanju i organiziranju misli, vjerovanja i emocija.Također je vrlo korisna  onima koji osjećaju sram, strah ili krivnju, te nisu spremni dijeliti svoja iskustva sa drugima.Dakle, svima onima koji nisu iz bilo kojeg razloga toliko otvoreni spram drugih.

Trajanje oko 60 minuta

Voditeljica: Mara Zeba (Intuitivni savjetnik/ Kreativac/ Terapeut (po THINK Institutu)

O Mari: http://www.lifesupport-online.com/mara-zeba/

12:00 – Uvod u Access Bars

Barsi su, inače, 32 točke na glavi koje čuvaju elektromagnetske komponente svih naših misli, ideja, stavova i vjerovanja koje smo ikada imali o liječenju, tijelu, kontroli, svjesnosti, kreativnosti, starenju, odnosno o svemu za što smo mislili da nam je važno u nekom životu. Svaka misao, uvjerenje, stav ili odluka koju smo učvrstili, ograničavaju našu sposobnost da na određenom životnom području napravimo pomake. Aktivirati ćemo neke od točki na ovoj radionici.

Trajanje oko 60 minuta

Voditeljica:  Mihaela Zagoršćak (novinar, i aromaterapeut, i Access Bars praktičar i facilitator, i pilates instruktor, i spisateljica, …)

O Mihaeli: http://www.lifesupport-online.com/mihaela-zagorscak-aromaterapeut-access-bars-facilitator-puno-vise/

SLOBODNO VRIJEME I PAUZA ZA RUČAK, KUPANJE, POVLAČENJE U OSOBNI MIR I TIŠINU OD 13:00 DO 15:00 sati

POPODNEVNI PROGRAM

15:00 sati – Radionica: „Kako povećati fokus? – Mindfulness u praksi“

“Postajemo ono na što smo usmjereni”. Dokazano da ćemo u svom iskustvu imati ono na što je usmjerena naša pozornost većinu vremenu. Upravo ono prema čemu je usmjerena naša pozornost odnosno fokus, uvjetuje što vidimo, što stvaramo i što iskusujemo. NAUČITE USMJERITI FOKUS U ŽELJENOM SMJERU.

Trajanje oko 60 minuta

Voditeljica: Tanja Božičević (Life coach i Mindfulness trener)

O Tanji: http://www.lifesupport-online.com/tanja-boziceviic-life-coach-mindfulness-trener/

16:00 – Kvantna harmonizacija

Tehnika ulaska u ovdje i sada, rad na sebi i kako funkcionirati u vlastitom okruženju uz predavanje „što je točno sadašnji trenutak“

Trajanje oko 60 minuta

Voditeljica: Ivana Hofman (bacc. medicinske rad. KBC Rebro Zagreb, Health coach, Edukatorica Kvnatne psihokomunikacije (QH) i Anatomija emocija, član Hrv. udruge za coaching (HUC), NLP Master,  individualni coach(ing) i walking coach(ing), voditeljica radionica za sve medicinske djelatnosti)

O Ivani: http://www.lifesupport-online.com/ivana-hofman-health-coach-bacc-medicinske-rad-kbc-zagreb/

17:00 sati – Meditativna radionica: „ Buđenje Boginje – Buđenje Žene u meni“

Vrijeme je da osvijestite i upoznate svoju iskonsku bit Žene. Probudit ćete i iscijeljivati svoj ženski Božanski princip kroz meditaciju i tračak kreativnog oslobađajućeg pisanja.

Trajanje oko 60 minuta

Voditeljica : Ozrenka Kamber  ( Anđeoske meditativne radionice, Bachove cvijetne esencije,  Access Bars tretmani, Reiki i Svjetlosna energoterapija , energetsko čišćenje prostora )

O Ozrenki: http://www.lifesupport-online.com/ozrenka-kamber-andeosko-iscijeljivanje-bachove-cvijetne-esencije-access-bars-tretmani/

18:00 sati – Pronađi svoju životnu svrhu/ misiju

Osvještavanje vlastite životna svrhe i onog posla/poziva kojim biste se trebali baviti da bi postigli životnu radost i cjelovitost.
-Teorijski i praktični dio

Voditeljica: Katarina Gojdanić (Edukator, Životni i Wingwave trener, NLP majstor, Praktičar Kvantne harmonizacije i Thetahealinga, Aromaterapeut)

O Katarini: http://www.lifesupport-online.com/katarina-gojdanic-edukator-zivotni-wingwave-trener-nlp-majstor-prakticar-kvantne-harmonizacije-thetahealinga-aromaterapeut/

19:00 – ZAJEDNIČKA ZAVRŠNA MEDITACIJA

Voditelj: Sami odaberite tko će je voditi i koliko će trajati …
Individualno savjetvovanje, pojedinačno predstavljanje  područja rada  voditelja, mogućnost za savjetovanja i informiranje

*Važno Ti je ovo 

Samo da znaš, tijekom  svih radionica, slobodni Stručnjaci / Voditelji bit će Ti na raspolaganju za Tvoja pitanja, individualni coaching, savjetovanje, tretmane, predstavljanje proizvoda  i usluga.

Osim radionica s Tobom ćemo podijeliti još cijelo mnoštvo svojeg znanja i iskustva iz slijedećih područja:

PRIRODNA KOZMETIKA– kratko predstavljanje i ponuda proizvoda

INDIVIDUALNI COACHING (NLP, Wingwave coaching, Life coaching, Health (Zdravlje) coaching Kvantna harmonizacija, Mindfullnes, THink)

OSOBNI RAZVOJ I OTKLANJANJE BLOKADA NA PUTU DO CILJA

 • Otklanjanje strahova, fobija i nesigurnosti
 • Fokus
 • Sadašnji trenutak
 • Vježbe 5 Tibetanaca
 • Meditacije
 • Opuštanje
 • Unapređenje motivacije te energetski skok, otklanjanje iscrpljenosti i umora, uklanjanje stresa
 • Unapređenje komunikacijskih vještina, međuljudskih i partnerskih odnosa
 • Reprogramiranje osobnih ograničavajućih programa i uvjerenja stečenih kroz život, te s tim u vezi promjena načina razmišljanja, unapređenja kompetencija i ponašanja
 • Upoznavanje sebe i svoje nutrine te uspostavljanje kontakta s autopilotom u sebi, s ciljem uzimanja života u svoje ruke i upravljanje s njim prema željenim rezultatima
 • Osvještavanje vlastitih ciljeva te njihovo pravilno postavljanje

KONZULTACIJE I  TRETMANI

 • Energetsko savjetovanje.
 • Individualno savjetovanje
 • Kratki Access Bars tretman,
 • Bachove cvijetne kapi,
 • Kratki energetski tretman s kombinacijom različitih tehnika ( Reiki, Anđeli, Svjetlosna Bića, Svjetlosne zrake, Theta )

*Mjesto održavanja: ( OPG Fledermaus Hotel, Vransko jezero, Pakoštane )

*Cijena jednodnevnog Mini Festivala buđenja iznosi 250,00 HRK.

* U cijenu je  uključen ulaz i sudjelovanje na svim radionicama, meditacijama i induvidualnim programima u predivnoj prirodi.

*U cijenu nije uključen ručak i piće, no OPG ga ima u ponudi ( cijena kompletnog ručka od prirodnih namirnica iznosi 150,00 HRK ) sa napomenom da se najkasnije dva dana prije početka radionice trebate najaviti te izabrati mesni ili  riblji meni. No, slobodni ste u bilo kojem trenutku pogotovu u periodu ručka otići u obližnje mjesto te po vlastitom izboru jesti, popiti kavu, okupati se ili provesti vrijeme kako vam odgovara…

Molimo Te da obvezno najaviš svoj dolazak najkasnije do 18.06.2018. na mail:  [email protected] ili [email protected], kako bismo Ti poslali detaljne upute, informacije i način plaćanja.

Stojimo Ti na raspolaganju za sve Tvoje upite.

Hvala Ti!

Veselimo se sjajnom druženju!

Stručnjaci sa MINI FESTIVALA BUĐENJA….

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.