Saturn u Jarcu svijetu donosi više stabilnosti. Ovo je vrijeme kada odgovornost dolazi u prvi plan, ako je nemate, osjetit ćete opterećenje pa je dobro da odmah započnete sa stjecanjem discipline.

atma.hr – 78
Saturn kao Gospodar teških zadataka ili karme ulazi u vlastiti znak Jarca 24. siječnja 2020. g. On će donijeti u pitanje vaše strpljenje koje će biti testirano na razne načine, pitanje odgovornosti, te će tražiti da se po pitanju posla što bolje uzemljite, a ne da stvarate iskrivljene slike o poslu.

Astrologija ova planet tumači kao jedan od najmalignijih ili najdosadnijih planeta od svih planeta. On je sumpor i sol koja vas truje strahom u vama samima a zovemo ga Sjenom ili modernim rječnikom, kompleksom. On predstavlja neistražene dijelove vaše osobnosti koje često tumačimo kao tamne dijelove naše osobnosti.

Saturn je dobar za Vodenjaka i Jarca i može donijeti materijalni rast za ove znakove. Također, može donijeti i dugovječnost. S druge strane, on je sudac vašem karakteru, on čisti mnoge laži koje stvarate o sebi i životu, te razbija lažne odnose.

Ovo je vrijeme kada odgovornost dolazi u prvi plan, ako je nemate, osjetit ćete opterećenje pa je dobro da odmah započnete sa stjecanjem discipline.

atma.hr – 39

Onima koji su rođeni prije 28 godina sada im se Saturn vraća u vrijeme rođenja, gdje završava odrađivanje obiteljske karme i početak sazrijevanja koje se može osjetiti kroz napuštanje svega onog što je suvišno.

Ovaj planet i znak vladaju Njemačkom, oni najviše cijene Saturnovu disciplinu. Disciplina u yogi uravnotežuje sve ostale čakre. Prva čakra je zemljana čakra i njome vlada Saturn u Jarcu.

Saturn u Jarcu se vraća u vlastitu kuću nakon 28 godina Sloveniji i Hrvatskoj. Stari duhovi prošlosti više neće moći toliko djelovati pa će ove dvije godine donijeti više zrelosti. BiH prolazi preobrazbu jer se nalazi u Sadhe satiju, te će prolaziti kroz unutrašnja čišćenja. Saturn će donijeti probleme za one koji imaju Mjesec u Strijelcu, Jarcu i Vodenjaku jer se nalaze u Sadhe satiju (Sedam godina tuge).

Znaku Raka će rasvjetljavati ono u što je zaljubljen, ako tu poruku neće moći shvatiti, donijet će probleme u odnosu. Saturn u Jarcu svijetu donosi više stabilnosti.

Nikola Žuvela, http://vedski-jyotish.net/

atma.hr – 78
Prethodna objava23.01. Zagreb – Besplatno predavanje: Uvod u NLP
Slijedeća objavaS. N. Lazarev: Ako želite sklad i zdravlje, ne smijete se vezivati za nikoga i za ništa!
Nikola Žuvela
Rođen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000 godine. Od 1992. godine se bavim meditacijom, studiranjem Zapadne i Istočne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige, znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge članke (Vjesnik, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog. Također, sam objavio knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu. Dvadesetpet godina iskustva te dugogodišnjih konzulatcija kao i stručno obrazovanje nudi vam mogućnost da dublje zađete u obrasce koji se skrivaju iza vaših odnosa.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here