DHARMA YOGA „MAHA SADHANA“ I ČAKRA INTRO RADIONICA NA HVARU
Dharma yoga praksa i upoznavanje čakri sa Sandrom P. Pintarić

24.3. subota od 11:30
YOGA HVAR, Amfora

Maha” znači velika a „sadhana“ duhovna-yoga praksa, to je cjelokupna ili velika yogijska praksa. Maha Sadhana je jedinstvena yoga praksa iz Dharma yoge, koja dolazi preko učenja Sri Dharma Mittre i njegovih 50 godina iskustva klasične tradicije yoge.

Bićete vođeni kroz duboko pročišćavajuću praksu koja počinje uvodnim praksama disanja, zvuka i pročišćenja po čakrama, nastavlja se u dubini duge i izazovne Shiva Namaskar Vinyase koja potiče protok prane (energije) kroz kralježnicu i izvire duboko u svim područjima fizičke, metaboličke, psihičke i intuitivne ravnoteže. Promiče koncentrirani sklad unutar tih slojeva kako bi se postiglo blistavo zdravlje. Biti će prikazano kako uspostaviti pravilan položaj, poravnjanje i duboku duhovnu namjeru iza svakog položaja. Osobna pažnja i korisni savjeti se daju tokom prakse. U praksi će biti dodane razne kriye – tehnike pročišćenja po čakrama te na kraju sata završiti vođenom meditacijom za iscjeljivanje energije čakri. Poslije sata slijedi uvodno predavanje o znanju prane (vitalne životne energije) i čakra sustava.

Sandra je dugogodišnji yoga praktikant i učiteljica yoge sa skoro 20 godina iskustva i predanosti yogi. Učila je yogu od najeminentnijih svjetskih učitelja današnjice (Sri Sri Ravi Shankar, Sacinandana Swami, Dharma Mittra) kao i od drugih brojnih svjetski poznatih učitelja Hatha, Ashtanga, Iyengar, Kundalini, Jivamukti, Vinyasa i Power yoge.

Internacionalno je prihvaćena senior učiteljica Dharma yoge, suvoditeljica i osnivačica Divya yoga centra i Škole iz Zagreba od 2009. g. (www.yogazagreb.com), te osnivačica Dharma Yoga Zagreb od 2011.g. Sandra je yogini i umjetnička duša (www.vastuhealingarts.com) predana praksi Hatha-Raja i Bhakti yoge te učenju znanja Veda i raznih grana yoge.

Datum: 24. ožujka, 2018

Vrijeme: 11:30-15:30

Mjesto: YOGA HVAR, Amfora Hvar Grand Beach Resort, Ulica biskupa Jurja Dubokovića 2, Hvar

Cijena: 200 kn

Prijave na tel: 091 1909 387 ili e-mail: [email protected]

 

Prethodna objavaPokret – Misao – Smisao | Anan-Do tai chi chuan & chi kung seminar
Slijedeća objavaIma li života poslije smrti?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.