“Korištenje sjedišta uzašašća jedan je od najvažnijih duhovnih alata za ubrzanje duhovne evolucije koju je ovaj svijet ikada upoznao. Iskoristite ih i uživajte u procesu kao kozmički putnik.”

– dr. Joshua David Stone

Na ovoj radionici saznat ćete što su to sjedišta uzašašća i zašto je rad sa njima jedan od najvažnijih alata koji netko može koristiti u procesu postizanja i dovršenja svoga uzašašća, kada i kako ih koristiti, te koje su sve dobrobiti u radu s njima. Naučit ćete koliko je jednostavno cijeli svoj život učiniti meditacijom, u svakom trenutku kroz sve svoje aktivnosti svjesno izgrađivati svoje kvocijente svjetlosti i ljubavi, Kristove svijesti, služenja…itd.

„Jedan od stvarnih ključeva duhovnog puta je ne tratiti vrijeme i ne tratiti energiju, a pri tome se zabavljati. Bog vam je dao sve što vam je potrebno kako biste postigli uzašašće i oslobođenje.“

Tijekom radionice imat ćete priliku sudjelovati na dvije meditacije za aktiviranje uzašašća, te kroz iskustvo ovih veoma snažnih svjetlosnih, duhovnih aktivacija izgrađivat ćete svoju vibraciju i integrirana svjetlosna tijela kroz boravak u sjedištima uzašašća.

Prijave su potrebne kako bismo Vam osigurali potrebne materijale.

Radionicu će voditi Željko Rađa, voditelj satova za uzašašće i voditelj ogranka I AM University-a od 2003. u Hrvatskoj.

Put Uzašašća
Kristina i Željko Rađa

ADRESA: Kod prijave
10000 Zagreb

DATUM I VRIJEME
24. ožujka 2018., 10-14 h

INFO, CIJENA I PRIJAVA:
Gsm: 091 9526 145

Prema programu rada I AM University-a / Sveučilišta JA JESAM, obrazovne institucije za duhovni i psihološki razvoj, od 2003. godine provodimo satove za uzašašće, meditacije za aktiviranje uzašašća, proslave Wesaka u Zagrebu i Splitu, vodimo internetske stranice (www.iamucroatia.com, www.uzasasce.com, www.uzasasce.eu.pn), energetska čišćenja s Uzašlim Majstorima te prevodimo knjige (Psihologija duše), dopisne tečajeve, priručnike i ostale nastavne materijale dr. Joshua Davida Stonea, osnivača I AM University-a.

Za više informacija: https://www.facebook.com/put.uzasasca/

Prethodna objavaSvjestan svoje savršenosti
Slijedeća objavaZašto neki imaju, a neki nemaju?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.