Predavanje:

SURAT SHABD JOGA – JOGA NEBESKOG ZVUČNOG TOKA

24.10. u 19 sati

Holozofsko društvo Hrvatske
Hrvoja Vukčića (Hrvojeva) 8, Zagreb

Ulaz besplatan

Izrazom joga danas se obično označava sustav vježbi čiji je cilj postizanje tjelesnog i mentalnog zdravlja. Međutim, Surat Shabd Yoga metoda je koja nam omogućuje da spoznamo sebe kao dušu.

Surat znači pozornost, dok Shabd (Šabd) znači unutarnji Zvučni Tok ‒ stvaralački životni princip koji prožima cijelu kreaciju i svako ljudsko biće. Svjesna veza s vječnim Zvukom omogućuje duši uzdizanje do najviše razine svijesti.

Nakon što smo se povezali s izvorom sreće u nama, pronalazimo trajnu sreću i ispunjenje te unatoč uzburkanosti svakodnevnog života ostajemo stabilni i opušteni.

Zapise o unutarnjem Svjetlu i Zvuku nalazimo u svim svetim spisima, u mističnoj poeziji kao i u djelima starogrčkih filozofa; Logos, Riječ, Naam, Shabd, Tao, Sarosha, Muzika sfera, samo su neki od naziva Stvaralačkog Principa u nama.

Surat Shabd joga danas je poznatija kao duhovni put Sant Mat. Pozivamo Vas da posjetite informativne susrete u našem meditacijskom centru svake nedjelje u 19 sati (na gore navedenoj adresi). Sva predavanja i događanja su besplatna.

Prethodna objava19.10. Zagreb – Tečaj meditacije
Slijedeća objavaAventurin ogrlica – Oporavlja srčanu čakru, ublažava tugu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.