HOLISTIČKO ZDRAVLJE ŽENE- SPLIT – PROMOCIJA KNJIGE + RADIONICA

24.–26.05.2019.
YOGA AND ART HOUSE SPLIT

atma.hr – 45

24.05. u 19.00 sati
BESPLATNO PREDAVANJE I PROMOCIJA KNJIGE “HOLISTIČKO ZDRAVLJE ŽENE”
– otvoreno za sve prijavljene
– POSJETITELJIMA ĆE BITI OMOGUĆEN POPUST na knjige, ayurvedske dodatake prehrani, ayurvedske čajeve, meleme, aromaterapiju, ulja i biljne, organske proizvode namijenjene zdravlju.

25.-26. 05. od 9.00 do 18.00 sati
VIKEND PROGRAM “HOLISTIČKO ZDRAVLJE ŽENE” POSVEĆEN ŽENAMA, ŽENSKOM ZDRAVLJU I BUĐENJU
– cijena programa: 880,00kn
– dvodnevni, spoznajno-terapijski program
– polaznice dobivaju besplatno knjigu i radnu bilježnicu “Holističko zdravlje žene”

*** PRIJAVITI SE MOŽETE NA:
https://www.facebook.com/KucaJoge/?ref=bookmarks
[email protected]
+385 95 377 9073

Drage i predrage žene, godinama provodim program “Holističko zdravlje žene”. I uvijek je to isti zanos. Ista radost. Isto uzbuđenje. A sa svakom koja dođe, otvori se novi prozor ljepote Života.

“Holističko zdravlje žene” je spoznajno-terapijski program. Predivna. Duboka i otvarajuća trodnevna prilika za okretanje sebi, sebe slušanju, sebe iskazivanju i sebe razumijevanju. I stoga se uz nove polaznice, često na njoj nađe i neka od vas koja je program već prošla, želi ga ponoviti i vidjeti sebe u novome svjetlu što uvijek s radošću pozdravljam.

atma.hr – 45

“Holističko zdravlje žene” je prilika za unutarnje razumijevanje i osobni razvoj. Ona povlači za sobom brojne uvide, ali i donosi / unosi promjene. To transformirajuće iskustvo koje kroz trodnevni proces prolaze sa mnom polaznice, vrijedno je iskustvo koje posebno potiče i motivira.

Stoga vas toplo pozivam – ukoliko želite raditi na sebi, svojem psihofizičkom, duhovnom, emotivnom zdravlju… odvažite se, oslobodite, prijavite se i dođite. Bit ćete dočekane u ozračju ljubavi, podrške i razumijevanja okupljenih žena što je posebnost i snaga ovog programa.

A zatim. Željela bih reći i sljedeće – za dolazak nije potrebno nikakvo predznanje. Nisu važne godine. Nije važno ni obrazovanje. Potrebno je samo poslušati unutarnji poziv koji ti kaže – da, idem. Kada ga čuješ/osjetiš, tada je to znak da je za to za tebe. Tada se prepusti svom zovu i otisni u ocean koji ti otvara nove prilike.

Vaša Senka Kušer-Mijić, B.S. Ayurveda
Intuitivna dijagnostika / karmička dijagnostika
www.amrita-academy.com

NOVA KNJIGA U PRODAJI:
HOLISTIČKO ZDRAVLJE ŽENE; Koraci do cjelovitosti; knjiga + radna bilježnica; cijena 185,00kn
www.planet-ayurveda.net/cms/index.php/knjige/holisticko-zdravlje-zene-knjiga-i-radna-biljeznica

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here