Kako dani postaju duži i svjetliji, sama priroda nas podsjeća koliko je važno unijeti više svježe i lagane energije u naš život. U današnje, vrlo kaotično vrijeme, od velike je važnosti svjesno unositi više svjetla i pozitivnosti u naš svijet – ne samo zbog nas samih, već i zbog budućih generacija koje će “ubirati ono što mi posijemo”.

160×600 text-45 desno

Svaka promjena se najprije događa u srcu čovjeka, na energetskoj razini. To je nevidljivo ljudskom oku. Prije nego se bilo što manifestira u svijetu, najprije se treba roditi u našem srcu. OM Chanting, drevna praksa pjevanja praiskonskog zvuka OM koja harmonizira sve što je neharmonično, izuzetan je način unošenja te promjene u sebe, ali i u svijet oko nas.

Ovu predivnu tehniku, koja potječe od Mahavatara Babajija (on je otac svih kriya joga tehnika), u današnje vrijeme je vratio, te je njemu prilagodio, Paramahamsa Sri Swami Vishwananda – prosvijetljeni duhovni učitelj i osnivač organizacije Bhakti Marga.

Pjevanje zvuka OM (piše se i AUM) je izražavanje – poprilično doslovno – riječi Božanskog. Uvelike povećava vibraciju osobe i pomaže nam povezati se s Božanskim, no OM Chanting by Bhakti Marga ovu praksu uzdiže na potpuno drugačiju razinu. Više od 1500 grupa OM Chantinga iz preko 50 zemalja diljem svijeta redovno se sastaje kako bi zajedno pjevali OM.

U OM Chantingu, grupa od 3 ili više učesnika se sastaje, te pod vodstvom organizatora OM Chantinga stvara “ocean zvuka OM” u kojem se tijekom 45 minuta neprekidno pjeva zvuk OM.  Ovo okruženje stvara intenzivno i duboko iskustvo na fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj razini, dok je istovremeno vrlo nježno i lako izvedivo. Sudionici osjećaju pozitivne promjene koje zajedno uz mir, radost i ljubav počinju prožimati u svaki aspekt njihovog života.

Povrh svega toga, pozitivnu energiju, koja se oslobađa za vrijeme OM Chantinga, ne primaju samo sudionici već i prostor u kojem se OM Chanting odvija, te svi ljudi na koje mislimo za vrijeme pjevanja OM-a.

25. ožujka, što je prva subota nakon proljetnog ekvinocija, skupine OM Chantinga iz svih dijelova svijeta će u isto vrijeme zapjevati OM s istom namjerom – mir u svijetu. U Zagrebu ćemo održati veliki krug OM Chantinga s ljudima koji će doći iz svih dijelova Hrvatske i Slovenije. Velika nam je čast primiti i podršku veleposlanika Indije u Hrvatskoj, gosp. Sandeep Kumara, koji će svojim prisustvom i pjevanjem OM-a podržati ovu inicijativu.

Ako vjerujete u mir, ako želite napraviti promjenu, ako želite biti stup svjetlosti u ovom svijetu, pridružite nam se na ovom nevjerojatnom događanju i dajte svoj glas za ovu plemenitu namjeru.

Podaci o održavanju događanja su sljedeći:

25. ožujka 2017.
18:00 – 20:00 (vrata otvorena od 17:30)

Hrvatsko novinarsko društvo (HND)
Perkovčeva 2
10000 Zagreb

Prijavite se za ovaj događaj na: http://bhaktimarga.hr/mahaom/

Saznajte više o vama najbližoj skupini OM Chantinga na: www.omchanting.org
Saznajte više o Paramahamsi Sri Swamiju Vishwanandi na: www.bhaktimarga.org

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 20.03.2017.
Slijedeća objavaŠto znači voljeti sebe?
Bhakti Marga
Paramahamsa Sri Swami Vishwananda je prosvjetljeni duhovni učitelj i osnivač Bhakti Marga pokreta - puta predanosti.Paramahamsa Sri Swami Vishwananda nam pomaže otvoriti srca prema božanskoj ljubavi. Uči nas kako se uzdići iznad granica religije kako bi iskusili sveprožimajuću energiju koja je zapravo samo ljubav.www.bhaktimarga.hr [email protected]

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here