OSLOBODITE SE OSJEĆAJA KRIVNJE I EMOCIONALNE MANIPULACIJE

Radionica koja će se održati 25. travnja i 3. svibnja od 18-20 sati u Centru Norma Viva, Ul. Crvenog križa 33 u Zagrebu.

Evo nekih glavnih naglasaka s radionice:

Kad je osjećaj krivnje u pitanju, dobro je znati da nismo krivi za događaje iz prošlosti na koje nismo mogli utjecati, a koje smo dobili još u djetinjstvu od svojih roditelja, a na nama su ostavili dubok trag. No, odgovorni smo za iscjeljenje tih dubokih tragova, tj. starih emocionalnih rana.

Jedna od najvažnijih stvari u  bilo kakvom  radu na sebi jest preuzimanje odgovornosti upravo za taj svoj emotivni teret, jer smo za svoje emocije i osjećaje jedino mi odgovorni, a ne krivi. Na taj smo način i (nesvjesno) dopustili drugima da manipuliraju s nama i ušli u jezivi kovitlac emocionalne ucjene i manipulacije Ali i naučili druge okrivljavati za svoje osjećaje i stanja.

Na radionici ćemo upravo raditi na tome da osvijestimo taj krivi obrazac – osuđivanja i okrivljavanja sebe – i promijenimo ga u svoju korist.

Radit ćemo na iscjeljivanju sebe kroz zanimljivu tehniku oprosta.

Otkrit ćemo što nam sve uspješno može vratiti osjećaj samopoštovanja i okrenuti novi list zadovoljstva sa sobom bez ikakvih uvjeta izvana..

Razumjet ćemo da  je jedino svatko pojedini od nas odgovoran za to kako se osjeća. I u tom se preokretu stare dogme, klišeja- da su drugi odgovorni za naše osjećaje –  krije naša pobjeda nad tjeskobom, strahom, nedostatkom samopoštovanja, emocionalnom manipulacijom  i mržnjom prema sebi i drugima…

Radionica stoji 200 kuna.

Svi će polaznici po njenom završetku dobiti skriptu s glavnim točkama i temama  radionice.

Također svi će polaznici dobiti i snimku (mp3) Autosugestije Samopoštovanja,  kako bi si olakšali put uoslobođenje od krivnje, manipulacije i ucjene, usvojivši svoje istinske, prirodne vrijednosti (samopouzdanje isamopoštovanje) slušajući snimku (traje 30 min.) barem tri puta dnevno, odmah ujutro i prije spavanja.

Voditeljica radionice Lidia Černi, voditeljica Centra Pozitiva (centra za pozitivne vrijednosti i osobnu izvrsnost)

Certificirani life coach, NLP praktičar, hipnoterapeut, članica  Međunarodne alijanse holističkih terapeuta (International Aliance of Holistic Therapis), dugogodišnji praktičar  i predavač brojnih radionica, tečajeva i seminara osobnog razvoja (meditacije, oslobođenja od stresa, samopouzdanja, riješavanja konflikata, otklanjanje emocionalnih blokada itd.)

Prijave su OBAVEZNE zbog ograničenog prostora na

097 6830 310 ili na ovaj mail [email protected]

Prethodna objavaTečaj zvučne masaže po metodi Petera Hessa u Splitu!
Slijedeća objava20.04. Zagreb – Preporođena sam Žena! – nova radionica
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here