Novo besplatno predavanje UVOD U NLP na rasporedu je idući tjedan, točnije, u četvrtak 25. 7. 2019. od 18 do 19 sati. Predavanje je namijenjeno svima vama koji se tek upoznajete s pojmom NLP-a i želite naučiti kako uspješno svladavati privatne i poslovne izazove!

Link za prijavu: bit.ly/uvod_u_NLP

atma.hr – 45


NLP je namijenjen svima koji žele napredovati, ostvariti značajan skok u upravljanju privatnim ili poslovnim životom, za unapređenje međuljudskih odnosa, te odnosa i komunikacije unutar obitelji. NLP daje konstruktivna psihološka rješenja za idealnu komunikaciju s djecom i uspješno roditeljstvo, a pogodan je i za ljude koji se bave terapeutskim radom.

Pogodan je za sve koji su na rukovodećim pozicijama jer omogućuje razumijevanje funkcioniranja percepcije drugih ljudi, te daje alate za upravljanje organizacijom, komunikacijom, ljudskim resursima, motivacijom, odlukama i ciljevima tvrtke ili tima. NLP se danas uspješno koristi na područjima osobnog rasta, u businessu, pedagogiji, coachingu, managementu, psihoterapiji, obrazovanju, zdravstvu, sportu i mnogim drugim područjima.


Vidimo se na besplatnom predavanju UVOD U NLP koje će se održati u četvrtak 25. 7. 2019. u Zagrebu od 18:00 do 19:00 sati.

Adresa: Zagrebačka avenija 104D, HR-10090 Zagreb, Hrvatska

Broj mjesta na predavanju je ograničen, a prijave su obavezne. Možete se prijaviti putem maila na [email protected] ili putem web stranice: http://melitamcoaching.com/radionice-edukacije/uvod-u-nlp/

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.