Teški životni odnosi i/ili okolnosti često u nama ostave mnoštvo ”tereta” koji kasnije kroz život znamo vuči sa sobom. I premda vrijeme ide, život se nastavi na fizičkoj razini, osjećaji kao što su bol, zamjeranje, ljutnja, tuga, na svjesnoj ili nesvjesnoj razini nas sprečavaju da zaista u potpunosti otpustimo to iskustvo, i na energetskoj i emocionalnoj razini. Da i u srcu krenemo dalje, spustimo kofere koji nas vuku natrag u prošlost.

Ovo se može odnositi na bilo koje odnose, od onih roditeljskih, obiteljskih, prijateljskih, partnerskih, poslovnih itd. te vjerujem da nitko od nas nije pošteđen takvih životnih iskustava, u većoj ili manjoj mjeri. Prvi korak je da to osvijestimo i zaista sami sebi priznamo. Da si polako dopustimo zakoračiti u sve ono što nam na emocionalnoj razini i nije najugodnije, bez obzira imamo li ili nemamo razumijevanja za drugu stranu.

Tijekom događaja pričamo o tome što nam može pomoći da takva iskustva otpustimo, kako preuzeti odgovornost za vlastite osjećaje, potrebe i iscjeljenje, kako izrasti iz takvih iskustava, transofrmirati ih u vlastitu snagu te iz tog mjesta za sebe izgraditi ispunjeniji život. Vedran nas u drugom dijelu vodi kroz proces otpuštanja i iscjeljivanja.

~ Kristina Bradarić, Snaga Srca – holistički samorazvoj

U drugom dijelu ovog događaja vodim vas kroz meditaciju i iscjeljivanje za otpuštanje i oprost svega i svemu što je u trenutku spremno da bude otpušteno i oprošteno. Koliko je to je za svakog zaista induvidualno i zapravo sve prepuštamo Višim Instancama u ruke. U ovom trenutku nije mi otkriveno kako ću voditi meditaciju i na koje teme tako da ćemo to zajedno otkriti kroz iscjeljivanje. Priključite se.

~ Vedran Mikuličić

KAKO SE PRIKLJUČITI DOGAĐAJU?

Druženje će biti u online video prijenosu na ovoj Facebook stranici

https://web.facebook.com/dodiriscjeljenja

(vi isključivo vidite mene i nitko drugi ne vidi i ne čuje vas), a da bi dobili obavijest i da bi se mogli uključiti potrebno je lajkati navedenu Facebook stranicu.
Video prijenos će također biti podjeljen i akutalan na više mjesta odjednom.
Molim vas pozovite prijatelje na ovaj događaj i ovu stranicu da nas što više bude uključeno.

Kada vam iskoči notifikacija da je prijenos uživo samo kliknite na nju da se uključite. Ako vam ne iskoči notifikacija, na Facebook stranici Dodira iscjeljenja će se pojaviti objava na koju isto možete kliknuti. Kada se uključite možete podijeliti live prijenos na svoj zid , svoje stranice i ostalo te vas molim da to napravite da što više ljudi se uključi. Također podijeliti video prijenos možete tako da podijelite objavu koja će se pojaviti na ovoj Facebook stranici u vrijeme prijenosa.

DONACIJE

Ovaj događaj je na bazi dobrovoljne donacije. Ako vam je ovaj događaj bio koristan, ako vam je pomogao, ako ste osjetili energiju i poboljšanje podržite nas donacijom u onom omjeru za kojeg vi osobno osjećate ispravnim za vaše iscjeljenje.

Donirati možete na ovoj poveznici:
https://video.dodiriscjeljenja.com/…/oprost-meditacija…/

Uplatom donacije ostvarujete pravo na jednu besplatnu meditaciju za iscjeljivanje po izboru. Sve informacije ćete dobiti na email nakon uplate donacije.

Također budite slobodni pozvati što više svojih prijatelja koji bi bili zainteresirani za ovaj događaj.

https://www.facebook.com/events/351632049506764/

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here