Imate li neku situaciju koja traži razrješenje? Konstalacije su energetsko – psihološka metoda da dobijemo uvide i omogućimo iscjeljenje i otpetljavanje situacije, aktivirajući „polje“ koje postoji oko svih nas i u koje smo uronjeni.

Kroz to polje srca i duše dolazimo do uvida koji nam omogućavaju da promijenimo svoj odnos prema situaciji koja nas pritišće, time otvarajući mogućnost da stvari budu drugačije.

Okupljamo se na radionicama s ciljem da svi koji žele, dobiju uvide u odnose i situacije koji ih pritišću i ne dozvoljavaju naprijed.

Zajedničkim radom i doprinosima pronaći ćemo kvalitetna i djelotvorna rješenja za trenutne zapetljaje.

Konstalaciju su izuzetno su učinkovita terapeutska metoda koja nam u kratkom vremenu također omogućuje dobivanje uvida u bit problema i najsloženijih životnih situacija te u moguća rješenja i odgovore. Konstelacije se koriste u timskom vođenju, psihoterapiji, organizacijskom savjetovanju, superviziji, medijaciji, kazališnoj umjetnosti.

Konstelacije vam mogu pomoći spoznati, razumijeti i prihvatiti samoga sebe kako bi ostvarili svoje potencijale, uspostavili zdrave odnose te živjeli potpuniji i smisleniji život

Kako se rade konstalacije?

Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja. Pod vodstvom voditeljice konstalacije u trenutku razmještaja ljudi ili predmeta aktivira se „polje“ i počinje iskustvo koje transcendentira uobičajene dosege naših osetila. Moći ćete vidjeti, osjetiti i doživjeti međuljudske, poslovne i obiteljske odnose kakve niste dosad još iskusili. Također, iz polje se mogu iščitati rješenja i novi načini funkcioniranja koje onda možemo primijeniti u svakodnevnom životu da dobijemo rezultate koje želimo. Ove uvide svatko dobiva za sebe i voditeljica usmjerava sudionika da otpusti grč ega i uma i dozvoli drugačijem načinu da se pojavi u svijesti osobe.

Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja na radionici. Velika većina sudionika konstelacijske radionice doživaljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

ZAGREB, 25.11.2017.
Radionica traje od 10:00 do 18:00 sati

CIRUSS – Centar za razvoj svijesti i stvaralaštva iz Rijeke dolazi u Zagreb
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina
LOKACIJA: Okićka 25, Trešnjevka

PRIJAVE:
Kako bi što bolje radili, broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.
Molim vas prijavite se preko obrasca, kliknite: PRIJAVA NA RADIONICU

Za dodatne informacija možete nam pisati na email [email protected] 
Ili nazvati telefonski: 091/33 66 750 od 16 do 19h.
LOKACIJA: Okićka 25, Trešnjevka

O voditeljici:

Ines Lazarević Rukavina

Ines od 1996. godine sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima (Jan Jacob Stam, Bert Hellinger, Johannes B. Schmidt) konstelacija.

Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale.

Sada dobrobit konstelacija dijeli s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumjeti što se događa u njihovim životima, kako se mijenjati i poboljšati kvalitetu svog života.

Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svoji prijateljima i znancima.

Zahvaljujem se na Vašem odazivu i podršci,
Lijep i nasmiješen dan,
Ciruss tim 🙂

Prethodna objavaZvijezda Duše – Osma čakra
Slijedeća objavaNaučite bioterapijske tehnike
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.