“Postaješ ono što misliš“ ili „Privlačiš ono što jesi“… stare su dobre izreke koje jasno objašnjavaju jednu od ključnih filozofija života i prenose vrlo važnu poruku.

Dobrodošli na radionicu:

MANIFESTIRANJE ŽELJA I ZAKON PRIVLAČENJA

Subota, 25. 11. 2017. od 10:00 do 15:00 u Zagrebu

Cijena: 250,00 kn.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Velika istina, krije se u svim velikim izrekama od životne važnosti, no ne znamo li pravu suštinu te priče, te alat uz pomoć kojeg ćemo upravljati sobom, svojim mislima i emocijama u smjeru koji će nas odvesti ka cilju, neke tvrdnje mogu biti kontraproduktivne i dovesti nas u blokadu protiv samih sebe.

Smisao životnih principa i univerzalnih zakona postoji samo onda kada ih istinski razumijemo, ali i znamo prepoznati i upotrijebiti u svom životu. Zato ih je potrebno naučiti.

Često nam se u životu događa da „privučemo“ upravo ono što istinski želimo, no situacija zna biti i upravo suprotna, da toliko strasno želimo nešto, a da nam se baš to ne ostvaruje.

Nekako se čini najgore kada nam se iznenada dogodi nešto negativno o čemu nikad svjesno nismo razmišljali pa se onda zapitamo – zašto nam je baš to trebalo, zašto se baš to dogodilo baš meni?

Kažu da negativne situacije koje nam se događaju u životu žele prenijeti neku poruku za nas, koja će nas nešto naučiti, te da svaku životnu lekciju trebamo prihvati otvorenog srca, sa zahvalnošću. Upravo je to najbolja ili bolje reći jedina strategija za naš napredak.

Upravo će zahvalnost održat našu visoku vibraciju i tako promijeniti našu stvarnost.

No kako ostati pozitivan i biti zahvalan u iznimno teškim situacijama? Kako kontrolirati svoje emocije i održati visoku vibraciju u trenutcima koji za nas imaju negativnu konotaciju? Kako razumjeti svoj život i upravljati njim, a ne ostati u frustraciji i negativnim emocijama?

Pozitivnu stranu negativne situacije možemo spoznati i prihvatiti tek onda kada naučimo kako iščitati poruku koju nam situacija želi prenijeti ? Koju životnu lekciju nas želi naučiti?

Naučiti kako iščitati poruke, kako naučiti lekciju iz izazova koje nam život servira čini razliku u razumijevanju i primjeni zakona privlačenja, ali i razumijevanja sebe, svog postojanja, manifestiranju svega što želite biti ili imati u svom životu.

Da, treba vizualizirati. Da, treba afirmirati. Da, treba zapisati. Da, treba vjerovati. Međutim…

Kako se riješiti negativnih programa unutar nas samih, kako ostati pozitivan u svakoj situaciji, kako spoznati koje su nam stvarne želje, kako iščitati poruke koje Svemir ima za nas, kako početi živjeti svoju svrhu, kako raditi sam sa sobom, kako se povezati sa svojom unutarnjom snagom i udahnuti pokretačku energiju svojim željama.

Imat ćete priliku napokon teoretski razumjeti od početka do kraja te praktično naučiti metode koje će vam pokazati put ka razumjevanju svih životnih izazova. Naučit ćete jednom zauvijek moćan alat za upravljanje svojim životom.

U Zagrebu 25. 11. 2017. od 10:00h do 15:00h (subota).

Na radionici ćemo:

◾ Baviti se razumijevanjem principa funkcioniranja Zakona privlačenja

◾ Baviti se razumijevanjem samih sebe

◾ Upoznati se s principima funkcioniranja 3 uma, u kontekstu manifestiranja želja

◾ Spoznati koje su nam istinske želje – definirati 6 istinskih želja

◾ Upoznati se sa pojmom i važnosti vibracije

◾ Odgovoriti na pitanja zašto nam se događaju situacije koje ne želimo

◾ Naučiti prepoznavati vlastita emotivna stanja te kako upravljati s njima

◾ Naučiti metode za usklađivanje sa željama – učinkovit princip podizanja vibracije i upravljanja emocijama

◾ Naučiti metode za prepoznavanje životne lekcije koja se krije iza životnih izazova

◾ Dati odgovore na sve nedoumice i vaša pitanja

◾ Naučiti moćne metode koje možete koristiti uvijek kao svojevrstan alat za kreiranje nove stvarnosti

Cijena: 250,00 kn.

Broj mjesta je ograničen a vaše cijenjene prijave šaljite na email: [email protected] ili putem web stranice: http://melitamcoaching.com/radionice-edukacije/manifestiranje-zelja-zakon-privlacenja/

ATMA poklanja

Poklanjamo tri besplatne kotizacije za ovu radionicu. Javite se na – [email protected]

Prethodna objavaNapravite sami prirodni vitamin C – 100% apsorpcije i 48 sati djelovanja!
Slijedeća objavaKako spontano izliječiti negativna uvjerenja i živjeti život kakav zaslužujemo
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.