Foto: pixabay.com

Moćni super mladi Mjesec pojavljuje se na 4. stupnju zračnog znaka Blizanaca, 25. svibnja 2017. godine.

Ovaj super mladi Mjesec donijeti će početak novog ciklusa, no prije nego što se ova nova energija može pojaviti, stara se mora razriješiti.

Stara energija koju čistimo ovaj put, dolazi od događaja koja su se dogodila ranije ovog mjeseca, za vrijeme punog Mjeseca  u Škorpionu, piše Forever conscious.

Bio je to intenzivan puni Mjesec koji je vjerojatno iznio na površinu stvari koje trebaju biti očišćene.

Iako je ovaj Puni Mjesec bio samo prije nekoliko tjedana, vjerojatno je i iznio na vidjelo i stvari još iz kolovoza 2016. godine.

Možda ako pogledate unatrag na svoj život od tog vremenskog razdoblja do sada, vidjet ćete kako se vaše putovanje odvijalo i kako su se neke teme možda vratile kako bi se jednom zauvijek razriješile i izbrisale.

Novi mjesec i pun mjesec uvijek predstavljaju početak i kraj ciklusa, ali često njihov utjecaj traje mjesecima ili čak godinama. To je osobito istinito kada imamo super Mjesec ili pomrčinu.

Ove godine, nakon super mladog mjeseca u svibnju, pojavit će se još jedan super mladi Mjesec u lipnju. Zbog ovog dvostrukog udara snažne lunarne energije, stvari će tijekom narednih nekoliko tjedana možda biti intenzivne.

Mjesec je odgovoran za naše dublje emocije i osjećaje. Mjesec vlada nevidljivim svjetovima i može iznijeti na površinu ono što se skriva u našem podsvjesnom umu.

To nas može izazvati da doista napravimo promjene na najdubljoj razini. Mjesec nas također izaziva da obratimo pozornost na našu intuiciju i više energije ili duhovne strane života.

Kako se super mladi Mjesec pojavljuje u Blizancima, on će nas voditi na način da se usredotočimo na naše misli i na komunikaciju sa samima sobom, s drugima i svijetom.

Energija Blizanaca je vođena “mislima” i često se događa da svi doživljavamo osjećaj kao da naše misli bježe od nas.

Važno je shvatiti da naše misli zapravo ne pripadaju nama. Na neki način, naše su misli poput bujice koja lebdi iznad nas, a misli kojima gravitiramo su one koje su usklađene s vibracijama koje emitiramo.

Vaše misli nisu ono što vi jeste. Vi ste, zapravo, promatrač vaših misli, ali kad zaboravite i prepoznajete te misli kao svoje, tada se može dogoditi patnja.

Svemir ne uzrokuje našu patnju, mi je uzrokujemo, naše misli je uzrokuju. Događaji dolaze i odlaze, ali misli o njima koje zadržavamo uzrokuju mnogo više patnje.

Mi se brinemo, ulazimo u stres, ostajemo u strahu i vrlo se brzo osjećamo mentalno, emocionalno, čak i fizički bolesno.

Ovaj Mladi Mjesec će nas izazvati da drugačije promatramo svoje misli.

Ova energija Blizanaca će nas voditi da se sjetimo da smo jednostavno promatrač naših misli i da naše misli ne moraju definirati nas.

Možda ćemo naći i utjehu u činjenici – što su naše misli skladnije i pozitivnije – to je vjerojatnije da ćemo se bolje osjećati.

Ne trebamo se baviti svim mislima koji dolaze, ali možemo otvoriti naš um i poželjeti dobrodošlicu pozitivnim i toplim mislima, samo iz razloga da se osjećamo dobro.

Zapravo, ovo je super moć koju svi imamo – svi smo zaduženi za odabir naših misli, a ono što odaberemo može imati veliki utjecaj na to kako gledamo na naše živote.

Ovaj super Mjesec u Blizancima definitivno će se igrati s našim umovima i potaknuti nas da pregledamo i procijenimo stanje naših mentalnih aktivnosti i naših misaonih procesa.

Kada možete gospodariti svojim mislima, možete gospodariti svojim životom! Zato upotrijebite ovaj mladi Mjesec kao priliku za reprogramiranje načina na koji razmišljate.

Energija ovog super mladog Mjeseca može biti intenzivna, ali znajte – što je vaš um jasniji i pozitivniji, to ćete lakše izdržati sve to.

Energija super mladog svibanjskog Mjeseca osjećat će se u nadolazećim tjednima i djelovat će sa super mladim mjesecom u lipnju, tako da možda još nećete moći u potpunosti osjetiti početak novog ciklusa.

Ovog mjeseca, Majci Mjesec će biti potrebno neko vrijeme da odradi čaroliju.

Zapravo, ako planirate koristiti ovaj mladi Mjesec za manifestaciju, možda ćete morati pričekati nekoliko dana kako bi se ta energija smirila, tako da možete vidjeti stvari jasno i manifestirati iz jasnog uma.

Na svakoga će ovaj mladi Mjesec djelovati nešto drugačije, stoga samo držite otvoren um i prepustite se toku.

Majka Mjesec uvijek je na našoj strani, samo moramo imati vjere.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

AKCIJA!

himalajska lampa atma.hr

Himalajska lampa

Lampa od divnih, ružičastih grumenja najčišće himalajske soli – stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje.

Električna lampa od himalajske soli na drvenom postolju, svaka je unikatan ručni rad, različitog je izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo.

himalajska lampa atma.hr

Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor. Stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Dimenzije: širina: 10-13 cm, duljina: 15-19 cm, težina: 2-3 kg

Plaćanje pouzećem (poštarina 25 kn – GLS)

Cijena: 149 kn

Prethodna objavaDolazi nam Mladi Mjesec Istine (25.5.), Shanijev (Saturnov) rođendan: Pripremite se za TESTOVE!
Slijedeća objava4 načina kako (p)ostati duševno zdrav u današnjem svijetu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.