Foto: pixabay.comOd 26.02. je na nebu veliki trigon, koji će vodenim znakovima donijeti nešto dobro. Uz to Venera je u sekstilu s Plutonom, kvadratu s Marsom i trigonu s Jupiterom. Na ljubavnom planu slijede vrlo uzbudljiva događanja.

Venera u sekstilu s Plutonom i u trigonu s Jupiterom, kao i u kvadratu s Marsom, 26., 27. i 28.02. pojačava ljubavne strasti, ali prožima ih romantikom, jakim željama, magnetskom privlačnošću.

Istovremeno oko 27., 28. 02. te 01. i 02. 03. će se najviše osjetiti trigon Venere i Jupitera – ovo će nekima donijeti puno radosti, lijepa događanja, obilje nečeg dobrog, bilo ljubavi, ili većih financijskih dobitaka, posebno onima koji su rođeni ili imaju neku planetu oko 23. (+., -3 stupnja) u Raku, Škorpionu i Ribama.

Uz to Venera će ući i u konjukciju s Merkurom, koji će početkom ožujka biti u trigonu s Jupiterom. Ovo će povoljno osjetiti i oni koji su pod utjecajem Merkura, osobe s podznakom u Blizancima i Djevici.

Mars će posebno od 03. i 4.03., krajem tjedna, te početkom slijedećeg tjedna praviti trigon s Uranom te će ovo donijeti (i onima koji su pod utjecajem Marsa), povoljna događanja, nove aktivnosti, iznenadne akcije, nove projekte, koji mogu povećati financije, posebno osobama s podznakom u Škorpionu, ali i Ovnovima – ako rade sa strancima.

Ne zaboravimo samo na Pun Mjesec u Djevici 02.03. u opoziciji s Neptunom. Biti će nejasnoće, zbrke, čudnih iskustva… Mjesec u Djevici traži jasnoću, čistoću, red, a Sunce u konjukciji s Neptunom donosi sklonost ka konfuziji, zabuni, bijeg od stvarnosti, obmane ili samoobmane, iluzije ili fantazije.

Oprezni budite i nastojite se smiriti i pribrati. Pažljivo sa alkoholom i opijatima. Manje pijte, posebno alkohol. Opijenost, unutrašnji nemir, nervoza, ili napetost su vrlo mogući. Umjerenost u svemu preporučujem 02. i 03.03. u toku dana. Radite na svom unutrašnjem miru. Meditacije su posebno blagotvorne, kao i joga.03.03. Mjesec je u Vagi u noćnim satima u kvadratu sa Saturnom – netko može ometati povoljna događanja, netko tko je u simbolici Saturna, stariji ili hladan, ozbiljan, rezerviran, ili težak, i to u noćnim satima.

04.03. Mjesec će biti u kvadratu s Plutnom i u sekstilu s Marsom u Jarcu, te će biti više dinamike i uzbuđenja u odnosima, ali i pozitivnih preokreta, posebno jer je Venera u trigonu s Jupiterom i konjukciji s Merkurom, te vuče na dobro, na radost i zadovoljstva.

Svetlana Milenković-Filipović

RUDRAKSHA

RUDRAKSHA BROJANICA

Vaš suputnik na putu oslobođenja

Legenda kaže kako sjeme rudrakshe potječe iz Šivinih suza. Šiva je dugi niz godina meditirao za dobrobit svih bića. Prilikom otvaranja očiju, tople kapi suza spustile su se niz njegovo lice i tako je majka zemlja rodila rudraksha stabla.
Vjeruje se da rudraksha brojanica donosi unutarnji mir, znanje, snagu i prosvjetljenje. Ona održava zdravlje, osnažuje i pruža neustrašiv život na putu do prosvjetljenja i oslobođenja.

Cijena: 149 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaTest koji ulazi u tajne vaše podsvijesti: Objašnjenje 8. odgovora će vas baš iznenaditi!
Slijedeća objavaMuška narukvica Vrijeme izazova – Opsidijan i srebro
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.