Designed by FreepikDosta vam je krpanja kraja s krajem svaki mjesec? Živite od plaće do plaće? Kronično vam nedostaje novca makar i za osnovne stvari? Pomoću TAPKANJA (EFT-ja) pokrenite vaše uspavane financije.

Intenzivno osmosatno tapkanje kroz dva dana za poboljšanje financijske situacije.
Primjenom tapkanja u naš život nećemo magijom privući novac. Ne, ne, ne… Ovo NIJE takva čarobna metoda.

8 sati ćemo RADITI na našim uvjerenjima i podsvjesnim programima kojima se sabotiramo da zaradimo više, potrošimo manje i naučimo upravljati novcem kako bi bili zadovoljniji svojom financijskom situacijom. A uz sve to da ostvarimo svoje snove i priuštimo si sve ono što želimo

Za naš odnos s novcem i prema njemu u odrasloj dobi „zaslužni“ su programi iz djetinjstva koje svi mi imamo. Da li ste se ikada zapitali kako ljudi koji su odrasli u bogatim obiteljima i sami dobro zarađuju i nikada im ne manjka novca, dok oni koji su odrasli skromnije krpaju kraj s krajem ili neučinkovito troše novac? Jesu li i vama govorili da novac ne raste na stablu? Perite ruke jer novac je prljav? Ne možeš biti pošten i bogat?

Svi današnji financijski problemi su posljedica uvjerenja i posvjesnih obrazaca koje smo kroz život najčešće nesvjesno primili od svoje okoline i onda prepoznali kao svoje istine.

I da, neću vam reći da ćete osvojiti jackpot ma koliko god vi mislili da vjerujete u to, jer da nemate preko nekoliko ograničavajućih uvjerenja o novcu (nisam ga zaslužila, nisam ja te sreće, moram se namučiti da zaradim za osnovno, nikada nemam za ono što me veseli) vjerojatno biste ga ili već dobili ili bi vam prestao biti bitan.

Ali reći ću vam da kada izbacite stare programe i uvjerenja, promijenite fokus, i odstranite i očistite sve ono negativno što vas sabotira, tada ćete imati više novca. I to vam garantiram. I da, vjerujte da je istina da novac pada s neba. Ispričati ću vam u toku programa svoje priče, imam ih preko nekoliko…

Koncentrirati ćemo se isključivo na novac kao takav, ne na obilje jer velika većina mojih klijenata u današnje vrijeme zapravo i živi u obilju jer obilje je jedan vrlo širok pojam, ali im konkretno nedostaje novac. Tako je ova radionica koncipirana baš na energiju novca.

Kotizacija za osmosatnu radionicu koju ćemo održati dva dana po 4 sata iznosi 350 kn.
I ako mislite da nemate novaca za to, sjetite se da je novac energija i čim više energija kruži tim postaje sve jača i jača!

https://www.facebook.com/events/1734289880195283/

Prethodna objavaTražio je puno toga za druge, ali ANĐEO mu je dao samo 1 stvar!
Slijedeća objavaOsho: Razumijevanje strasti i priroda misli
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.