Na ovoj ćete radionici naučiti kako boginje u našoj podsvijesti kao obrasci ponašanja kreiraju način voljenja, te ćemo kroz jyotish odrediti koja je boginja momentalno aktivirana u vašem životu. Boginje kao ženski arhetip određuju ženi mnoga ponašanja. Primjerice, kad Ana kaže: “Ja sam nezavisna”, ona teško razumije da je ona boginja Artemida, odnosno mnoga ponašanja koja čini kroz život bit će određena već unaprijed programiranim ponašanjem Artemide.

Kroz ovu radionicu, pored uvida koja boginja ili arhetip djeluje na vas, naučiti ćete tehnike kako se nositi s određenim ponašanjem koje vam onda stvara probleme u odnosima, a da toga niste svjesni.

52
Voditelj: Nikola Žuvela. Završio je studij filozofije i religijskih znanosti, te doktorski studij. Autor je sedam knjiga o odnosima i zadnjih 20 godina radi konzultacije i terapije, dok se temom odnosa bavi zadnjih 27 godina kroz Jungovu psihoterapiju.

info: [email protected]

mob: 098 767 428

https://www.facebook.com/events/2137245053174908/

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 22.05.2018.
Slijedeća objavaJutarnji eliksir – Jedan od najboljih recepata za vaše zdravlje
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.