RIJEKA: 26.08.2017. od 10 do 18 sati
Želite li bolje odnose, posao, društveni i obiteljski život u Hrvatskoj?
U Theta Centru Rijeka (udruga Althaea) će se u subotu 26.08. održati ThetaHealing radionica Odnos prema Hrvatskoj za ThetaHealing praktičare, od 10 do 18 sati (uz pauzu za ručak 13-14).

Radionica se bavi programima s našeg podneblja za sve koji žele poboljšati svoj poslovni i osobni uspjeh i sreću u Hrvatskoj. Preduvjet je završen Osnovni tečaj ThetaHealing-a.

Podijeljena je sada u 6 cjelina:
♦ Oslobađanje od specifično hrvatskih poražavajućih emocija (ljutnja, mržnja, zamjeranje, ljubomora…)
♦ Čišćenje trauma Domovinskog rata
♦ Programi za hrvatsko/jugoslavensko podneblje, zakletve i zavjeti
♦ Vrijeme i energija u Hrvatskoj
♦ Balkanske kvalitete i vrline
♦ Programiranje uspjeha i sreće u Hrvatskoj

Učitelj Siniša kaže o radionici:
Kad sam se 2013. godine avionom vraćao s učiteljskog tečaja za instruktora Intuitivne anatomije kroz prozor sam vidio kako prilazimo Hrvatskoj, nad kojom je visila jedna “teška” energija. Kapa koju samo intuitivni ljudi vide kroz svoju izvanosjetilnu percepciju. Pitao sam Stvoritelja što je to i dobio u instant trenutku gomilu informacija i znanja, blokada i osjećaja koji su tvorili tu “kapu”. Nakon slijetanja u Zagreb zapisao sam to i napravio priručnik za ovu radionicu, Nada mi je pomogla da ga proširimo i kompletiramo prvu verziju. Nakon prve radionice još je 20tak praktičara sudjelovalo u nadograđivanju i stvaranju bolje verzije tog priručnika. U verziji 4 on sada ima 40 stranica i otvara vam jednu Balkansku priču koja svakog rođenog na Balkanu gura naprijed kroz njegove kvalitete, ali i veže za mane.

Odlaskom iz Hrvatske vaše mane ne nestaju, nosite ih sa sobom, pa je to zato samo privremeno rješenje. Ako želite trajno rješenje, upišite ovu radionicu i očistite se od blokada koje ste preuzeli genima i odgojem!
Ako ste vlasnici posla ili radite ili ste nezaposleni, ova će vam radionica pomoći da postignete bolje rezultate na području Hrvatske, a isto vrijedi i za ljubavne odnose i odnose u obitelji.

Rješavat ćemo i probleme isključivosti, npr.:
• ne mogu imati i novac i ljubav
• ne mogu biti dobar čovjek i biti bogat
• ne mogu pronaći ljubav i živjeti u Hrvatskoj

Priručnik od 40 stranica kojeg ćete dobiti nije namijenjen da se cijeli riješi na radionici, već unutra dobivate materijal kako biste mogli nastaviti rad i nakon radionice. Radionica ima elemente korištene na tečajevim Odnosi sa svijetom i Bolesti i poremećaji, npr. testiranje po narodnostima i državama te tablično testiranje. Pripremite se na dosta mišićnog testiranja, kopanja i downloadova. Ponesite i bocu vode.

ISKUSTVA NAKON RADIONICE (skraćene verzije):

1) Nakon dugo vremena pronašla sam posao koji mi je zaista trebao, odmah nakon radionice!
2) Nakon radionice uspio sam se preseliti u inozemstvo i naći dobro plaćen posao, što mi je bila velika blokada u odnosima male sredine iz koje dolazim, s kojom sam uvijek bio u konfliktu! Nisam ni znao koliko me to kočilo.
3) Radionica mi je omogućila potpuni preokret u načinu na koji gledam svoj život i posao! Odnos sa suprugom mi se znatno poboljšao i susjedi su mi susretljiviji. A bili su totalne rospije prije!
4) Moj problem s nekretninom i obiteljskom pohlepom je nestao nakon ove radionice. Hvala Nada i Siniša.
5) Uvijek sam se htjela odseliti iz Hrvatske, pogotovo radi financija, ali nakon ove radionice mi je postalo jasno da to nije potrebno, da sam ja zapravo sretna upravo tu gdje jesam. Nakon te spoznaje otvorila mi se i promjena posla i sada zarađujem kao da sam vani.
6) Bilo mi teško nakon radionice. Mislio sam da će mi se odnosi poboljšati, ali se sve pogoršalo. Zapravo se pokrenuo proces promjene i preslagivanja u mom životu. Tek sada, godinu dana poslije se osjećam koliko-toliko dobro, ali vidim da mnogih obiteljskih i osobnih problema nemam više. Zapravo trebam raditi dalje sa sobom, jer nisam sve riješio. Možda zato što nisam sve iz priručnika prošao kad je trebalo, ali bilo je malo vremena na radionici, a i ovo što sam prošao me puno uzdrmalo.

Cijena: 400,00 kn
Prijave: [email protected]

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 14.08.2017.
Slijedeća objavaOjačajte svoju krunsku čakru: “Što više dajem – više i primam!”
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.