Kada se uputimo stazom duhovnog prosvjetljenja, jedina stvar koju treba naučiti jest samo jedno: odučiti se, bez ostatka se odučiti od svega što ste naučili. Potrebna je volja za odučavanjem, za slušanjem.

Međunarodna škola Zlatnog ružina križa, Lectorium Rosicrucianum s radošću Vas poziva da pronađemo odgovore na ova pitanja. Pridružite nam se na

atma.hr – 45

OTVORENIM GNOSTIČKIM RAZGOVORIMA
s okvirnom temom „Što je zapravo duhovnost?“

Događanje će se održati u srijedu, 26.rujna 2018. god. s početkom u 19:30 sati u prostorijama Centra Lectorium Rosicrucianum, Republike Austrije 9, Zagreb (dvorišna zgrada).

Prijave nisu potrebne, ulaz je slobodan i besplatan, a dobrodošli su svi, bez obzira na dob, iskustvo ili prethodno znanje. Jedino što je potrebno jest otvoreno srce koje je zakucalo brže nakon što je pročitan ovaj oglas.

Učenje Lectorium Rosicrucianuma je opširno i nemoguće ga je sažeti u par rečenica. Radi se o gnozi, o unutarnjoj istini, o unutarnjem doživljavanju božanskoga u nama, o traženju odgovora na temeljna ljudska pitanja tko sam, kuda idem i koja je svrha moga života.

Gnostički razgovori su razgovori od srca k srcu. Moguće je da vaša nutrina zadrhti od prepoznavanja, a moguće je i da se ne dogodi ništa. Ne nudimo vam senzacionalna otkrića, ne obećavamo ništa, ali Vaš dolazak može biti početak velike avanture pronalaženja vlastite autentičnosti i bliženja univerzalnoj istini. Radi se o procesu kojem smo izloženi i mi koji vas dočekujemo.

Pratite nas na našoj Facebook stranici Lectorium Rosicrucianum Hrvatska.

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here