Svaka majka želi provesti trudnoću opušteno, imati bezbrižan porod, točno znati kako se ophoditi s bebom i postići harmoniju u majčinstvu. Sve je to moguće, ali uz holistički pristup. Upravo stoga je stvorena trodnevna radionica koja objedinjuje um, duh i tijelo uz stručno vodstvo The Happiest Baby edukatorice, bioenergetičara, homeopatice… i anđela čuvara!

atma.hr – 45

Riječ je o radionici “Holističko majčinstvo: Anđeli čuvari • Homeopatija • Briga o bebi” koja će vas pripremiti na stvari na koje vas nitko ne priprema… Primjerice, smatra se da fizičke tegobe koje prate trudnoću i rano majčinstvo uglavnom treba pretrpjeti, bez obzira radi li se o mučninama i hemeroidima ili pak povišenom krvnom tlaku koji ugrožava bebin život. Srećom za sve njih postoje konkretna rješenja, no majke s njima uglavnom nisu upoznate.

Recimo, homeopatija kao holistička grana medicine nudi potpuno prirodne pripravke za trudnice i bebe, bez ikakvih nuspojava. Također nudi brzo rješenje za neprospavane noći koje donose dojenački grčevi i nicanje zubića. Upravo zbog toga se sve veći broj liječnika i pedijatara slaže da homeopatija u dojenačkoj dobi može biti izuzetno korisna. Na radionici se govori o tome kako pravilno odabrati homeopatski pripravak i njime tretirati tegobe, te ubrzati post-porođajni oporavak.

Također, majke uglavnom nemaju nikakvog iskustva u ophođenju s bebama, tzv. baby handlingu i smirivanju plača. To je garancija za dobivanja niza psihofizičkih problema – manjka sna, depresije, osjećaja bespomoćnosti, isfrustiranosti, osjećaja da ih beba ne voli. To su sve odreda uzročnici postporođajne depresije, velikog problema o kojem se rijetko u javnosti govori, a pogađa barem 1 od 10 majki. Radionicom se želi tome stati na kraj i majke naučiti jednostavnim i učinkovitim praktičnim vježbama za smirivanje plača i kolika za 1 minutu i manje, te za produživanje spavanja od 1 do 3 sata.

Velika podrška u holističkom majčinstvu je otvaranje prozora u energetski svijet u kojem obitavaju vaši anđeli čuvari. Ako naučite s njima komunicirati, više nikada nećete biti prepuštene same sebi i misliti da vas nitko ne razumije! Nažalost u današnjem tehnologijom zavedenim Zapadnom svijetu gotovo je potpuno izgubljen kontakt s nama samima i anđelima čuvarima u energetskom svijetu. Izražen je još kod male djece jer u njemu svjesno provode vrijeme paralelno s fizičkim.

Njihova povezanost s roditeljima (posebice majkama), komunikacija s anđelima, prekognicija, telepatija i kreativnost samo su neke od sposobnosti. Nažalost rijetko im pridodajemo pažnju, a vrlo rado ih zanemarujemo i potiskujemo radi straha ili neznanja. Primjerice, dijete vam guguće ili razgovara s nekim koga nema u prostoriji, pa vam se javlja strah da je riječ o nekom mentalnom poremećaju ili zaposjednutosti kao u filmu strave.

Radionicom se stoga želi trudnicama, rodiljama i majkama potaknuti razumijevanje i razvoj vlastitog energetskog bića, te ukazati na energetsko-fizičku dualnost male djece. Kroz spoznajne vježbe upoznat će te se s osnovama energetskog svijeta i vašeg energetskog tijela. Naučit će te kroz kratke meditacije komunicirati s anđelima u energetskom svijetu i utjecati na bezbrižnu trudnoću, porod i majčinstvo u fizičkom svijetu.

atma.hr – 39

Posebnom kombinacijom homeopatije, bioenergije i baby handlinga, po principu 3 u 1 ova holistička radionica dakle nudi kompletnu prirodnu brigu za tijelo i um majke i djeteta. Osmislili su je udruga Najsretnija beba Hrvatska i Centar za homeopatiju i energoterapiju Biohom. Nadamo se da će te uspjeti rezervirati svoje mjesto na vrijeme, s obzirom da se na radionicu prima samo 4 polaznice. Održava se od 26-28. studenog i 3-5. prosinca, od 10-13h u Centru za homeopatiju i energoterapiju Biohom, Garićgradska 9, Zagreb.

Dodatne informacije: https://najsretnijabeba.webs.com/holisticko-majcinstvo
Kontakt: 098 900 8634, [email protected] ili [email protected]

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.