Pozivamo Vas na predavanje Mateje Tomšič Akengen (terapeutkinja šamanskih tehnika, NLP majstor–praktik, Ifa svećenica, spiritualni orientator, regresoterapeutkinja… koja vodi radionice, individualne tretmane i edukacije u Sloveniji, Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci, Beogradu, Novom Sadu…

atma.hr – 45

Predavanje će se održat u GRADSKOJ KNJIŽNICI “MARKO MARULIĆ”, ČETVRTAK, 27.09.2018 g., 18.30 h
Ulaz je slobodan.

Predavanje će se održati na temu: “SVJESNI KROZ ŽIVOT” (ENERGIJE PRIRODE)

Vječna pitanja: tko sam ja, kuda idem, zašto sam tu… neizbježna su u beskrajnom istraživanju sebe. A upoznati sebe i svoj život najbitniji je zadatak koji imamo i jedini put do pronalaženja smisla našeg života.

Na predavanju ćemo osvijetliti bitnost rada i spiritualnog istraživanja sebe i dotaći područja koja čekaju duboko ispod naše svjesnosti, da ih ponovo otkrijemo, osvijestimo i upotrijebimo. Pokazati ćemo i neke od pristupa koje će se koristiti tokom Škole mudrosti: filozofski, psihološki i mitologiju prastarih mudrosti, terapeutski rad s podsviješću i nivoima duše, upotrebu energija prirode, meditaciju.

Besplatno predavanje je uvod u godinu i pol programa ŠKOLE MUDROSTI.
Sve detalje vezane za Školu pronaći ćete na web stranici: http://mtakengen.wixsite.com/skola-mudrosti

I najave aktualnih događanja na Facebook stranici: https://www.facebook.com/online.skola.mudrosti/

atma.hr – 45

Mateja Tomšič, podrijetlom Slovenka, posvetila je svoj život istraživanju i proučavanju starih metafizičkih znanja o prirodi, ljudskom karakteru, podsvijesti i svim ostalim aspektima, za koje suvremena edukacija nije dala odgovore. Uz traženje tih znanja srela se s ljudima koje naziva žive legende i svjedoci veličanstvenosti života. Svoj terapeutski rad počela je kao reiki majstor, regresoterapeut, ali je brzo prešla na studij i upotrebu šamanskih tehnika, koje njenom stilu i karakteru više odgovaraju, jer su jako snažne, brze te pomoću njih može aktivirati duboke transformacijske procese na svim razinama. U šamanskim terapijama tako kombinira dubinski trans, aktivaciju DNK-a, putovanja u prošlost, osvajanje karmičkih vezanosti, genetike, reprogramiranjem podsvjesnih uzorka i uvjerenja, otklanjanje blokada, zavjeta, harmonizaciju polarnosti energija, vraćanje dijelova duša i ostale tehnike….Zadnjih deset godina proučava i upotrebljava afrički šamanizam – točnije IFA filozofiju, u kojoj je stakla naziv IFA svećenice. Fascinirana mudrošću koju je pronašla poznavanjem snage priroda, sudbine i ljudskog karaktera u toj oazi nađene domovine u cijelom svijetu, konstantno nadograđuje svoje znanje i energiju te govori da će uvijek ostati student IFA-e. IFA znači u Joruba jeziku mudrost i znanje o životu, a učenje o životu nikad ne prestaje. Ta stečeno znanje na drugom kontinentu predstavlja joj most do izgubljenih znanja, koja su nekad davno još imali i naši preci. Baš rad s precima, spiritualna genetika i rad sa spiritualnom izvorom najviše upotrebljava kod rada s ljudima, jer su ta dva područja ona iz kojih izvorno potiču skoro pa sve poteškoće koje ljudi imaju. Osim terapeutskog rada vodi radionice upoznavanja i pomoći s energijama prirode, škole mudrosti i nudi spiritualno orijentaciju – divinaciju.

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.