Pozivamo vas na edukativnu radionicu pod nazivom „Ayurveda, Yoga i Aromaterapija – za očuvanje zdravlja i raspoloženja“ koja će se održati u subotu 27.10.2018. s početkom u 10.00h u Tara Centru, Aleja pomoraca 23.

45

Vjerojatno ste se puno puta našli u situaciji kada je vani mokro i hladno vrijeme i sva kava ovoga svijeta vas nije mogla razbuditi, te ste onako sneni i bezvoljni morali odjuriti na posao. I taman kad ste se razbudili pojeli ste ručak koji vas je uspavao… Zbog takvih i sličnih situacija koje nam nepotrebno troše energiju, stvaraju neravnotežu, što može dovesti i do bolesti, osmislile smo ovu radionicu kako bi pomoću tradicionalnih filozofija i tehnika , upotrebom pravilne hrane, začina, eteričnih ulja i joga tehnika mogli biti „Fit“ i u balansu neovisno o vremenskim uvjetima, dobu dana ili poslu koji radite.

U ciklusu od 4 radionice (4 godišnja doba), provest ćemo vas kroz pozitivne i negatvne strane svakog godišnjeg doba, kako utjeću na ljude ovisno o njihovoj tipologiji, te koje su zamke ubrzanog modernog načina života.

Ova radionica je za vas, ukoliko želite:

  • Očuvati svoje zdravlje i raspoloženje bez obzira na godišnje doba, trenutne vremenske i životne prilike
  • Naučiti složiti izbalansirani meni
  • Naučiti koje namirnice, začini, eterična ulja, yoga tehnike vas mogu razbuditi, opustiti, stimulirati, oraspoložiti…
  • Naučiti što upotrebljavati kako biste se zaštitili od sezonskih bolesti
  • Naučiti kako i kada vježbati kako biste postigli maksimum
  • Naučiti kako njegovati naš najveći organ – kožu
  • Naučiti biti u balansu sa sobom, obitelji, poslom i prirodom…

PRIJAVE: Prijave na ovu radionicu su obavezne, prijaviti se možete putem donje prijavnice ili e-maila: [email protected] ili osobno u Tara Centru. Vaša prijava je važeća uplatom punog iznosa radionice

CIJENA: cijena radionice je 100,00kn, za članove Tara Centra je 80,00kn

O VODITELJICAMA:

Larisa Čižmešija, rođena je 1983. godine u Koprivnici. Radi i živi u Zagrebu, kao ayurvedski konzultant/terapeut i vedski astrolog. Od 2007. je u kontaktu s Ayurvedom, prvo kao pacijent i PR savjetnik u Indiji, sudjeluje u istraživanju uzroka i liječenju migrene, sa renomiranim ayurvedskim liječnikom Balendu Prakashom – laureatom za Nobelovu nagradu, za istoimeno istraživanje, a kasnije i kao učenica. Studij Ayurvede završila je na Institutu za vedske studije, u Švicarskoj, a kliničku praksu odradila je u Indiji, u gradu Nagpur, u ayurvedskoj klinici, specijaliziranoj za Pancha Karmu, kod jednog od najvećih autoriteta i kliničara ayurvede danas – Dr. Sunil Joshija.
Diplomirana je profesorica kroatologije i sociologije (Sveučilište u Zagrebu) te stručnjak za oglašavanje i odnose s javnošću. Završila je tečaj Jyotisha (indijske astrologije), Reiki, već 30 godina prakticira yogu, pranayame i druge meditativne tehnike.
Završila je medicinsku srednju školu, koja joj je dala dublje razumijevanje ayurvede kroz anatomiju i fiziologiju u tradicionalnoj medicini.
Nakon iskustva rada u korporaciji i školstvu, prepoznaje teškoće s kojima se susreće suvremeni pojedinac te je glavni cilj njenog rada učiniti sve terapije i savjete prirodne medicine jednostavnima i primjenjivima zapadnom društvu.

Trešnja Šarčević, rođena je 1980.godine u Zagrebu. Unazad 20 godina radi sa klijentima i učenicima kao aromaterapeut, kozmetičarka, praktičarka raznih masažnih i manualnih tehnika, te joga učiteljica. Iz svog osobnog iskustva (rada u koorporacijama, manjim i većim firmama) te iskustva svojih klijenata, zna što donosi moderan, brz način života, te kako tijelo funkcionira u raznim stresnim situacijama. Osobno, u pokretu je cijeli život, u početku kroz sport i ples, kasnije kroz jogu kojom se bavi 19 godina. Redovito prakticira jogu, pranayamu i transceditalnu meditaciju, te koristi eterična ulja svakodnevno, privatno i poslovno. Vjeruje da se danas, bez obzira na tempo života, može živjeti u balansu, što nastoji proširiti na što više ljudi kroz rad u svom holističkom studiju, Tara Centar.

Prijavnica za AYURVEDA, YOGA I AROMATERAPIJA – ZA OČUVANJE ZDRAVLJA I RASPOLOŽENJA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.