27.10. Zagreb – Predavanje: Karma i reinkarnacija

189

27.10. u 19 sati

Holozofsko društvo Hrvatske
Hrvojeva (Hrvoja Vukčića) 8 Google karta
Zagreb

Ulaz besplatan

Info: [email protected]
097 655 0437

Na predavanju će biti objašnjen zakon uzroka i posljedice iz perspektive učitelja duhovnog puta Sant Mat kao i uloga unutarnjeg Svjetla i Zvuka u procesu oslobađanja iz kruga rađanja i umiranja.

Sant Mat je drevni duhovni put koji daje odgovore na suštinska pitanja kao što su: Tko smo? Koliki je čovjekov potencijal? Zašto smo ovdje? Kako ostvariti trajnu sreću? Učitelji Sant Mata u svojim predavanjima i knjigama tvrde da je odgovore na ova pitanja moguće dobiti spoznavanjem sebe kao duše, a ne posredstvom intelekta. Pismena i usmena razlaganja duhovnih istina služe samo kao putokaz i poticaj duhovnom tragaocu da se zaputi na unutarnje putovanje koje će ga odvesti do Izvora svega postojećeg. Na tom putovanju, putovanju duše, unutarnje Svjetlo i Zvuk od ključnog su značaja. Kontakt s unutarnjim Svjetlom i Zvukom uspostavlja se već na prvoj meditaciji.

Zapise o unutarnjem Svjetlu i Zvuku nalazimo u svim svetim spisima, u mističnoj poeziji kao i u djelima starogrčkih filozofa; Logos, Riječ, Naam, Shabd, Muzika sfera, samo su neki od naziva Stvaralačkog Principa u nama.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.