Zagreb 28.05.2017. od 10-14h.

Ako postoji jedna riječ koja opisuje sva nepisana pravila koja vladaju svijetom, onda je to riječ UVJERENJA.

Uvjerenja su načela po kojima svaki čovjek funkcionira. Ona služe. O njima ovisi svaki uspjeh i neuspjeh, o njima ovisi sve.

Ona se nastanjuju u ljudsko postojanje još od kad je čovjeka,  a unutar jednog postojanja, ima ih bezbroj.

Uvjerenja su jedna jako duboka priča koju jednom kada shvatimo, možemo slobodno reći da smo uspjeli u životu.

Naučiti osvijestiti vlastita uvjerenja, možda je i najvažniji zadatak i čimbenik za uspjeh u  životu.

Radionica Vaš trenutak istine, osposobljava Vas upravo za taj najvažniji životni zadatak – točnu i jasnu detekciju uvjerenja, na najjednostavniji i najefikasniji način, kojem ne možete odoljeti – MIOSTATSKI TEST –

Miostatik test je terapeutska metoda koja se preko pedeset godina koristi se u praksi i znanstveno je  priznata. Tvorac ovog testa je akupunkturolog Yoshiaki Omura, koji je dugogodišnjim istraživanjima veze između jačine stiska prstiju ruke i cirkulacije krvi u neokorteksu mozga, razvio dijagnostičku metodu pod nazivom „bi-digitalni O Ring test“, koji se naziva i miostatskim testom.

Ljudska podsvijest je jedan veliki hard disk ili bolje reći jedna tvrdokorna memorija koja pamti sve.

Na osnovi informacija koje pohranjuje, već od ranog djetinjstva ćovjek stvara uvjerenja U podsvijesti se nalazi sve proživljeno, zajedno sa emocijama koje je limbički sustav odredio odmah nakon proživljenih situacija.

Svaki put kada se čovjek nađe u jednoj situaciji, mozak konstatira činjenice i na osnovi internog doživljaja , zapravo interpretira stvarnost u kojoj se nalazi te donosi različite zaključke.

Ti zaključci se trajno pohranjuju u podsvijesti i postaju njegova istina, pogotovo onda kada se u nešto uvjeri na vlastitom iskustvu. U pravo takvi zaključci kojih ima bezbroj, i koji su vrlo često uemeljeni na iracionalnim ili bolje reći dječijim uvjerenjima, egzistiraju u neurološkom sustavu cijeli život.

Kako se sve te informacije pohranjuju u podsvijesti, ona nepogrešivo zna šta je naša prava istina, koja su naša uvjerenja te koju su uzroci istih.

Zato je važno upoznati se sa vlastitim podsvjesnim umom i ostvariti dobru komunikaciju, kako bismo dobili odgovore na sva pitanja koja nas zanimaju o vlastitom životu, sebi, mogućnostima itd…

Kineziološki mišićni test je svojevrsni alat za uspjeh i  nas nepogrešivo, poput kompasa, vodi do cilja.

Pomoću njega dobijamo precizne odgovore šta su točni uzroci naših problema, blokada,nekih bolesti, simptoma, da li je tijelo (organi) zdravo, da li je lijek koji koristimo dobar za nas, koji ljudi su za nas dobri, što mislimo o njima, koja je naša vibracija u određenim situacijama pri kreiranju nove realnosti, zašto nam se događaju neke loše situacije, kojim putem trebamo ići onda kada se nalazimo na životnim križanjima, koja odluka je za nas najbolja, da li ostati sa partnerom ili ne, koji posao je za nas dobar i još mnoge druge istine koje su nam nepoznanica a dio su našeg života i upravljaju sa nama…

Cilj radionice:

 • Osposobljavanje za samostalni rad na sebi
 • Naučiti što su to uvjerenja
 • Osvijestiti mnogobrojna vlastita uvjerenja
 • Naučiti kako zaključiti u različitim životnim situacijama koje uvjerenje nam služi a koja ne služi
 • Naučiti tehnike za promjenu ograničavajućih uvjerenja
 • Naučiti moćnu tehniku miostatski test za točnu i jasnu provjeru uvjerenja
 • Provjeriti mnogobrojna vlastita uvjerenja, iz različitih životnih okolnosti
 • Naučiti trajno prakticirati Miostatik test
 • Načini primjene i ciljano testiranje
 • Naučiti samotestiranje podsvijesti
 • Testiranje procesa i izjava – misli i uvjerenja
 • Rad sa djecom
 • Naučiti metode za promjenu uvjerenja – The work – Katye Byron – terapeutski rad

Primjena Miostatik testa:

 • rana dijagnostika oboljenja i poremećaja rada organa  -utvrđivanje stresornih faktora (posao, veza,novac…)
 • detekcija negativnih uverenja za različita polja na kojima želite bolje rezultate
 • Detekcija uzroka problema ili neželjenih događaja
 • Dobijanje odgovora na sva pitanja ZAŠTO (zašto mi se događaju neke situacije u životu) te pronalaženje rješenja KAKO izaći iz istih
 • Detekcija stresnih faktora u stresnim situacijama – objasnite sami sebi vlastite negativne reakcije koje vam se pojavljuju nepozvane u život
 • Pomoć pri donošenju ispravnih odluka – privatno i poslovno – testirajte što kaže vaša podsvijest kojim putem ići?
 • Definiranje emocija koje upravljaju određenim neželjenim stanjima, te njihovo otklanjanje otkrivanje uzroka: oboljenja, strahova, negativnih stanja, fobija, panike…
 • Detekcija namirnica koje vas debljaju
 • Detekcija misli koje prouzrokuju blokade u određenim situacijama
 • Detekcija Vaše najbolje strategija uspjeha – poslovna ili privatna
 • određivanje optimalne individualne doze i testiranje interakcije lijekova
 • detekcija alergija
 • intolerancija na hranu i napitke  

Miostatski test ima značajnu ulogu u vašem životu jer objašnjava

Ovaj test ima dvostruku vrijednost, terapeutu ukazuje pravi smjer za utvrđivanje točnog uzroka nekog problema ili mu ukazuje na pravo rješenje. Osobi sa kojom se radi ukazuje što je to u njenoj podsvjesti zbog čega nailazi stalno na slične probleme. Snaga mišića prstiju odražava promjenu aktivnosti u neokorteksu, odnosno promjenu nivoa energije u tijelu. Tokom pregleda mijenja se mišićna snaga u ovisnosti od informacija koje se dobijaju iz elektromagnetnog polja pacijenta. Mehanizam se zasniva na promjeni mišićne snage, koja se mijenja zbog promjene aktivnosti enzima u mozgu.

ATMA vas nagrađuje

Atma vas nagrađuje s 3 besplatne kotizacije za ovu radionicu. Sve što trebate je javiti se na email [email protected] i zatražiti besplatnu kotizaciju. Troje najbržih čitatelja bit će nagrađeno. Sretno!
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 26.05.2017.
Slijedeća objavaOdbacite naočale i leće
Melita Manojlović
Melita je svoj osobni rast počela još u ranom djetinjstvu kada ju je život počeo učiti iznimno teške lekcije. Tražeći odgovore na pitanja od životne važnosti, smisao života počela je otkrivati već od svoje 12. godine.Svoj profesionalni put u sferi duhovnosti i osobnog rasta počela je u 30-im godinama kada se prvi put educirala na polju psihologije i to za NLP praktičarski, a svoj put je nastavila educirajući se i radeći s ljudima uz pomoć različitih emocionalnih tehnika koje je istovremeno koristila za svoj rast.Na duhovnom polju, život nije bilo jednostavno razumjeti, jer je često servirao nerazumljive poruke i dosta teške lekcije pa je stoga tražeći odgovore, svoj duhovni put produbila različitim spiritualnim i energetskim tehnikama koje su joj omogućile vlastiti napredak, otklanjanje blokada iz svog života, ali i napredak u poslovnom smislu jer danas svojim klijentima i slušateljima omogućava širok spektar iznimno vrijednih znanja i tehnika za rad na sebi. Seminari, radionice, videa, individualni pristup ...Zakon privlačenja je osnova svih učenja pa je tako uz svoja učenja i rad na sebi spoznala jako duboku priču zakona privlačenja te odlučila je prenositi.Učeći NLP od početka svog profesionalnog usmjerenja prema psiho-spiritualnom svijetu, dostigla je stupanj znanja i educiranosti NLP trenera, te je tako postala i edukator koji na jednostavan način prenosi NLP , putem certificiranih edukacija koje održava kontinuirano. Pokretač je promjena na polju razvoja ljudskih resursa za uslužne djelatnosti, širenjem svijesti o važnosti čovjeka i s jedne i s druge strane uslužne djelatnosti, utemeljila je centar za razvoj ljudskih resursa te svojim treninzima za uslužne djelatnike širi svijest o Hospitality pristupu i potiče okolinu na promjenu prilagođenu čovjeku i njegovim vrijednostima.Kolumnista je mnogobrojnih hrvatskih portala i ponosna kolumnistica udruge Atma.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.