28.08.- 03.09. “Ponovno otkrivanje cjelovitosti” sa Elizabeth Brass
www.iyengar-yoga-zentrum-berlin.de

“Yoga omogućuje da ponovno otkriješ osjećaj cjelovitosti u svojem životu, gdje se ne osjećaš kao da konstantno pokušavaš spojiti slomljene komade.”
B.K.S. Iyengar, Light on Life

Pridružite se Elizabeth Brass u tjednu uranjanja u prirodu i Iyengar yogu.

Uzet ćemo vremena u našim zauzetim životima da uživamo u predivnim izlascima sunca, tihim šetnjama, svježem zraku, zvjezdanim noćima, tišini, mirnoći i prakticiranju yoge. Rava pruža savršenu lokaciju za retreat, za malu grupu, da usporimo i fokusiramo se na prakticiranje yoga asana i pranayama. Započet ćemo jutra sa dinamična dva sata yoge i završiti dan sa restorativnim pozama i pranayamom.

Yoga filozofija će biti integrirana u satove dajući temelje za razumijevanje osnovnih principa prakse.

Retreat na Ravi će se održavati u rustičnoj kući posvećenoj čuvanju duha zabave i inspiracije na životu. Tamo solarna energija i prirodna voda kišnica pomažu u usporavanju životnog ritma. Između satova, yoga učenici mogu uživati u plivanju, pješačenju ili jednostavno u vremenu provedenom u refleksiji. Dok je mjesto boravka namjerno rustično, da vam pomogne da se osjećate kao kod kuće, uživat ćemo u predivnim vegetarijanskim obrocima pripremljenim sa cjelovitim namirnicama.

Elizabeth Smullens Brass uči i prakticira Iyengar yogu 30 godina. Ona je Senior Iyengar yoga učiteljica i Co-direktorica Iyengar Yoga Zentrum Berlin. Elizabeth je mnogo puta bila u Pune u Indiji, gdje je učila sa Iyengar obitelji, te nastavlja učiti sa Senior i Advanced učiteljima u SAD-u i Europi.

Dunja Gulin, kuharica: http://dunjagulin.com

Rava je mali otok netaknute prirode u zadarskom arhipelagu, koji se nalazi između Iža i Dugog otoka. Kuća u kojoj se održava seminar je u uvali Golubovac, u divljini, oko deset metara od mora, otprilike 2 km od najbližih susjeda.
Smještaj je u dvije sobe u potkrovlju, te u jednoj sobi u prizemlju.

Cijena za Iyengar yoga retreat je 4900kn za osobe koje žive u Hrvatskoj, Sloveniji…
(za prijave do 30.06. dajemo 6 % popusta),
Akontacija prilikom prijave je 700 kn.
Info: [email protected]; + 385 95 596 0279
Prijave su otvorene do popunjena kapaciteta.
Seminar, krevet, hrana, prijevoz iz Vele Rave do kuće i natrag su uključeni u cijenu.

Prethodna objavaOsho: Razumijevanje strasti i priroda misli
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 20.04.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.