Art: Adam Scott Miller

28. i 29.10.2017. Venera u kvadratu s Plutonom, Merkur u sekstilu – otpustite, sahranite svoj bol, ljubomoru, Sunce u konjukciji s Jupiterom- pridobivanje nečega od drugih, poštovanja, pomoći, novca…

Venera u Vagi, koja je ovih dana u kvadratu, dobra je samo ako ste spremni otpustiti, sahraniti svoj bol ili negativne emocije, kao što je ljubomora, posesivnost, ili potrebu za dominacijom. Da ne bi bilo jakih emotivnih šokova, zabrana, sukoba, ljubavnih sukoba, bolnih kod nekih, trebate totalno promijeniti nešto kod sebe što tome doprinosi! Nešto suštinski, bitno u sebi transformirajte. To može biti stav da ne budete žrtva, da se ne prepuštate emotivnom bolu ili dubokoj tuzi, kako bi se i odnosi s drugima promijenili.

Budite spremni završiti, dovesti do kraja ili sahranite nešto kod vas što privlači ili donosi loše situacije. Odrecite se onog što vam ne donosi dobro, sada se može naći način za to! To će neke navesti u krajnjem slučaju i da prekinu neki odnos, ili ga totalno transformiraju, druge da odbace svoje ponašanje koje nije dobro ni za njih, ni za druge, a najlakše i najbolje kroz promjenu načina razmišljanja, promjenu stavova, ili promjenu komunikacije, jer će to dovesti do poboljšanja.Merkur u Škorpionu je u sekstilu s Plutonom u Jarcu i u polusekstilu s Venerom u Vagi.

Dobro je da će Mjesec u Vodenjaku donositi promjene, pojačati kod nekih i intuiciju, ili pak donijeti neki osjećaj za dolazeće. Mjesec u Vodenjaku zahtijeva oslobođenje toga. Brzo, ili iznenada, ili pod nekim nesvakidašnjim, čudnim okolnostima se to može dogoditi.

U poslijepodnevnim satima 28.10., počinje jedan vrlo dobar lunarni dan za početke, to je 10. lunarni dan, kada je dobro vrijeme da započnete s nekom novom navikom u obitelji posebno, koja se može nastaviti tokom bar ovog lunarnog mjeseca, do 18.11.

To može biti kako je Mjesec u Vodenjaku, neko obiteljsko druženje, ili izlazak, ili neko manje putovanje, izlet i slično. Nešto što niste do sada radili i što je drugačije po nečemu.

Mjesec je u noćnim satima oko 21:00. u trigonu s Venerom u Vagi i to povoljno može utjecati na emotivno izražavanje, pokazivanje ljubavi, dobrote, prijateljske ljubavi, humanosti.

Ujedno će biti i u kvadrati s Merkurom u Škorpionu, te je bolje pokazivati emocije, nego o njima govoriti i pokušavati ih izraziti riječima, da ne bi bilo izvjesne napetosti ili nemira.

Nije teško kada se zna što i kada i kako da svoje emocije, ponašanje i stavove izmijenite, da napete aspekte pretvorite u na neki način dobre za vas.

29. 10. u poslijepodnevnim satima od oko 13.00 – 16.30, Mjesec je u sekstilu sa Saturnom i u sekstilu s Uranom, u povoljnim aspektima koji omogućavaju da promjene koje se događaju budu povoljne. Ako ste već započeli s njima prethodnog dana, onda da ih uspješno nastavite i ustrajno provodite, imati ćete odlučnosti i potrebne energije za to od Univerzuma.

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 119,90 kn - Kupi ovdje

Ovih dana imamo i jedan aspekt koji se jednom godišnje događa, a to je konjukcija Jupitera i Sunca. Ona može nekima donijeti uvećanje sjaja, uspjeha, moći u Škorpionu, ili može donijeti povećanje poštovanja, ili pridobivanje nečega od drugih, pomoći, novca ili nečega drugog.

On sve širi, pa će vodenim znacima koji su rođeni na početku Škorpiona, Riba, Raka posebno donijeti nešto dobro i povoljno za njih. Naročito, ako imate neku planetu oko 4. stepena Škorpiona. Vi ćete imati uslove za neku vrstu širenja, poboljšanja, ili izlaska iz neke krize, ili napretka.

Svetlana Milenković-Filipović

Prethodna objavaJednom kad se sjetiš, možda bude prekasno…
Slijedeća objavaPrivjesak na lančiću LIST – Simbol plodnosti i rasta
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.