Što su to meridijani i zašto su važni? Kineski sat i dijagnostika putem kineskog sata… Tretiranje tijela putem meridijana… Hara dijagnoza, kretanje iz hare… Naučit ćete jednostavan tretman čitavog tijela, obrada leđa, noge i stopala, prsa, ruke i šake…

Na intenzivnom  Shiatsu seminaru upoznat ćete se s osnovnim znanjima shiatsua i tradicionalne kineske medicine, doživjeti iskustvo istinskog svjesnog dodira, iskustvo da je čovjek energetsko biće i kao davatelj i kao primatelj tretmana, radit ćemo vježbe kondicije /do-in vježbe/ i intuicije, meditacije…naučit ćemo raditi shiatsu iz hare, učimo raditi iz hare, kretati se iz hare, živjeti iz hare, ne iz glave i osvjestiti ćemo moćan i osnovni shiatsu alat naše ruke koje izlaze iz energije srca…Naučit ćete jednostavan tretman čitavog tijela, obrada leđa, noge i stopala, prsa, ruke i šake, sjedeći položaj, ramena, vrat i tretman glave, lica.

Na početnom seminaru dobiju se sve  informacije o svijetu shiatsua, iskustvo shiatsu dodira, način rada u školi….. na osnovu kojih polaznici donose odluku žele li nastaviti školovanje ili im je znanje početnog seminara dovoljno za njihove osobne potrebe.

Europska unija je 1997. godine priznala Shiatsu među osam drugih metoda nekonvencionalne medicine i podržala rad i istraživanje o djelotvornosti tih metoda podrške zdravlju.

Voditelj seminara: Zlatko Pavlinić Shiatsu i Shin Tai praktičar i učitelj
Shiatsu edukacija ISS-Hrvatska; QBW® edukacija ISSÖ-Graz
Učiteljski trening ISSÖ-Graz i Saul Goodman
Qualified Senior Teacher – Österreicher Dachverband für Shiatsu

Edukacija i suradnja sa svjetski poznatim učiteljima Shiatsua, Shin Taia, QBW® -a: Christian Schnabl, Thomas Prett, Saul Goodman, Shizuko Jamamoto, te Dirk Oellibrandt/Tao Yoga/, Burgi Sedlak /Pranic Healing/.


Vrijeme održavanja:
Trodnevni seminar će se održati  29.09.2017. –  01.10.2017. /petak i subota 9:00-19:00h, pauza 13:00-15:00, nedjelja 9:00-17:00, pauza 13:00-14:00h/. (Nova cesta 4, Zagreb)

Cijena i prijave: Cijena početnog trodnevnog seminara iznosi 2250 kn (mogućnost plaćanja u više rata za rane prijave). Predbilježiti se možete putem e-maila: [email protected] ili putem mobitela: 099/2215-444. 

Više informacija potražite na www.galbanum.hr

Prethodna objavaObiteljske /Sistemske konstelacije – učinkovita metoda za rješavanje mnogih problema
Slijedeća objavaAstro prognoze do 18. rujna: Venera plete mrežu ljubavi, Mjesec u Blizancima oslobađa briga!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.