Predavanje ODGOJ BEZ VIKE uči roditelja mirnim načinima rješavanja raznoraznih izazova koje ima s djetetom.

Postoje koraci koje kada jednom svladate, olakšavate sebi komunikaciju s drugima. Primjenjivi su u svim odnosima, no mi se zadržavamo na odnosu roditelj-dijete.

atma.hr – 39

Dvosatno predavanje na kojem prolazimo kroz svaki korak posebno, analiziramo ga i povezujemo sa stvarnim, konkretnim situacijama iz života te na vašim primjerima objašnjavam kako do mirnog rješenja.

Ponekad su nam jednostavna rješenja pred nosom, ali su nam preblizu te ih ne vidimo. Načini i postupci u odnosu prema djetetu kojima mirnim putem dolazimo do rješenja su nešto što inače radite svakodnevno, no ono u čemu možda griješite su pogrešni koraci.

Upravo o tome radimo na ovom interaktivnom predavanju – koristim vaše postojeće znanje i samo ga postavimo u pravilan redoslijed te zaživi već idući dan u vašim odnosima.

Svaki sudionik dobiva i pisane materijale koji ga podsjećaju na korake i pomažu da ih pretvori u dobru naviku te počne odgajati bez vike.

Cijena:

Cijena je 150 kuna po osobi, no za oba supružnika je 200 kn.

Info i kontakt:

Telefon: 098 564 290
Email: [email protected]

atma.hr – 61
POVEZANI TEKSTOVI

1 KOMENTAR

  1. smireni roditelji imaju mirnu djecu. histerični roditelji imaju živčanu djecu. kada vidim ponašanje klinaca, znam kakvo ozračje vlada u toj obitelji.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here