U subotu 29.09.2018. duhovni iscjelitelj, mistik i majstor rituala prirodnih elemenata, gospodin Neven Carin, vodit će seminar cjelodnevnog životnog pročišćavanja elementom vatre.

45

SEMINAR KOJI MIJENJA ŽIVOT NA BOLJE !!!

U periodu između jesenskog ekvinocija i zimskog solsticija je vrijeme za magiju vatre kojom ćemo ukloniti sve nepravilnosti naših života. To je period kada se otvaramo primanju na svim razinama postojanja.

Iz svjetlosti i topline ljeta polako krećemo prema tami jeseni i zime. Promjene u prirodi podsjećaju nas na to da su promjene potrebne i u nama. Da bismo održavali ravnotežu, potrebno je zakoračiti u vlastitu nutrinu, ogrnuti se tamom kako bismo se obnovili i pripremili za novi ciklus rasta. Stanje ravnoteže nije statičan čin, nije ga lako ni postići ni zadržati. Ravnoteža u naš život dolazi s mudrošću koju moramo zaslužiti i naučiti kroz vlastita iskustva.

‘Ako ne znate kako, promatrajte pojave u prirodi, ona će vam dati jasne odgovore i inspiraciju’ Nikola Tesla

Sve što možemo vidjeti da se događa u prirodi, žetva, skupljanje plodova, priprema zimnice, svečanosti kojima izražavamo zahvalnost, sve se to događa i u našoj nutrini. Sve ono što smo simbolički posadili u prvom dijelu godine, svi naši planovi, snovi, ciljevi i nade dozrijeli su, baš poput plodova prirode. Ciljevi oko kojih smo se potrudili – one sjemenke naših namjera koje su dobile našu pozornost, naše vrijeme, trud, novac, misli, strasti – donose nam bogate plodove.

Priroda nam pokazuje da je nužno odbaciti viškove, pustiti sve suvišno. Zapitajte se: „Što trebam pustiti? Što me opterećuje?“ Dok promatrate lišće drveća kako opada i na tlu stvara hranjivi sloj koji će poslužiti sljedećem buđenju prirode, razmislite o svom vlastitom lišću.

U prirodnom okruženju na imanju nadomak Zagreba, s početkom u 14.00 sati krećemo na put novih spoznaja i učenja, kako o životu tako i o sebi samima.

Uz cjelodnevni seminar, duhovno čišćenje i pripremu, oko 21.00 sat, najhrabriji će imati prilike sami prohodati po žeravici.

Poslije seminara organizirana je podjela diploma kao i tradicionalna Hrvatska večera za sve sudionike!

Sudionici će moći ponijeti kući i VATRENE AMAJLIJE kao simbol i podsjetnik na taj dan! ( Ako sam mogao/la hodati po žeravici, mogu sve. )

Zašto hodanje po žeravici:
• Za dodatan izvor energije
• Za nestanak dugogodišnjih tegoba i bolesti
• Za sposobnost suočavanja s konfliktnim situacijama
• Za bolje partnerske odnose
• Za povećanje samosvijesti i kreativnosti
• Za dovođenje tijela u harmoniju
• Za čišćenje loše karme i raznih ovisnosti
• Za pomlađivanje tijela
• Za oslobađanje od stresa, briga, strahova
• Zato što je vatra jedan od četiri osnovnih prirodnih elemenata koji omogućava najbržu preobrazbu

45

Hodanjem po žeravici dešava se reset ljudskog kompjutera, „vraćanje na tvorničke postavke“ uslijed čega, čovjek dobiva više energije koja mu je data rođenjem a koju je izgubio tijekom godina.

Vatra je simbol Božanske ljubavi. Za razliku od zemlje, vode i zraka, ona je jedini elemenat koji ne može biti onečišćen.

Vatra simbolično sagorijeva sve što je loše u nama. Ona razara ustaljene obrasce razmišljanja i ponašanja te nas otvara novim mogućnostima.

U susretu s vatrom čovjek se suočava s nizom obrazaca, unutarnjih strahova, neodlučnosti i slabosti. Svjesnom odlukom osobe da zakorači u vatru, ista razgrađuje svoje negativne obrasce, usmjerava se na uspjeh i slijeđenje istine.

Ritual hodanja po žeravici je jedan od najstarijih rituala pročišćenja tijela, uma i duha na planeti Zemlji.

Od pamtivijeka se izvodio u različitim kulturama kao način pročišćavanja, susretanja s krajnjom neizrecivom istinom. Kroz cijelu zabilježenu povijest, hodanje po žeravici prakticirali su šamani, svećenici i obični ljudi, kao dio religijskog rituala ili iscjeliteljske ceremonije.

Za sam ritual, između ostaloga, potrebna je predanost i opuštenost kako bismo elementu vatre dozvolili da nas bose prenese preko žara i tako spali inferiorne dijelove našeg bića – naše mane, probleme, bolesti pa čak i lošu karmu.

Nije neophodno da čovjek unaprijed stvori odluku da će proći kroz vatru. Dovoljno je da se odluči doći na seminar i proći pripremu. Već samo sudjelovanje na seminaru je krajnje pročišćavajuće iskustvo. Nitko nije obvezatan zakoračiti u vatru. Odluku da se preda vatri većina ljudi donosi u zadnji čas kada u sebi osjeti njezin poziv.

Stoga, ako se tijekom hodanja po žeravici osoba mentalno i emotivno usmjeri na ostvarenje nekog cilja, tendencija je da se taj cilj u razdoblju nakon seminara, veoma brzo postiže.

45

Odabrani cilj može biti materijalne ili duhovne prirode, poboljšanje zdravlja ili emotivnih odnosa.

Dok prelazite preko vatre otvarate vrata u novi život.
• Promijenite svoj život na bolje !

Hodaju sve dobne skupine, stari i mladi, muškarci i žene, pojedinačno ili kao obitelj, bez obzira na stupanj obrazovanja ili posao koji obavljaju pa tako hodaju i piloti, trgovci, inženjeri, direktori, frizeri, manageri…
Osnova hodanja po vatri je da se združimo s ognjem i da postanemo jedno s ognjem.

To iskustvo nam pomaže u svakodnevnom životu kada se pojavi pred nama naizgled nepremostiva prepreka, od tada, sjećajući se iskustva žeravice mi si možemo reći, čak i kad se činilo nemoguće, ja sam uspio!

Najveća zadaća vatre je da zapali naš unutarnji oganj koji je postao slabiji tijeko našeg života radi naših stresova i životnih okolnosti; da iscijeli Vaša loša stanja, bolesti i tegobe i otvori Vam nove puteve u vašem životu.

PODACI O SEMINARU:
DATUM:  29.09.2018.
TRAJANJE OD 15 DO 23h
CIJENA: 1.200,00 kn
Mogućnost plaćanja na rate i kartice : DINERS, AMEX, VISA …

Za sve prijave do 15.9. 2018 odobravamo popust 30%.

POSEBAN POPUST AKO DOVEDETE PRATNJU:
( cura, dečko, susjeda, frendica, mama….. 🙂
Onda je cijena simboličnih 600 kn po osobi za oba seminara.

U cijenu je uključeno predavanje o duhovnom pročišćavanju elementom vatre, radionica načina/metoda za poboljšanje kvalitete života, hodanje po žeravici, diploma te večera
MJESTO ODRŽAVANJA: U čistoj prirodi, na imanju nadomak Zagreba
SMJEŠTAJ: za sve sudionike izvan Zagreba mogućnost smještaja u sobama sa bračnim krevetom u planinskoj kući nedaleko održavanja seminara. ( svi mogu ostati 2 dana 🙂 ) Pogledajte ovdje.

INFORMACIJE I PRIJAVE: [email protected]; 091 565 4848

PRIJAVITI SE MOŽETE I PREKO DONJE PRIJAVNICE.

Prijavite se ovdje za Seminar koji mijenja život na bolje:

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.