PROSLAVA WESAKA 2018 U ZAGREBU I SPLITU

„Iz perspektive uzašlih Majstora, to je najveći događaj na našem planetu s najvećim utjecajem na ljudsku rasu. To je vrijeme ogromnih blagoslova za učenike, inicijante i novu grupu svjetskih služitelja koji s ceremonije Wesaka odlaze s obnovljenom snagom za služenje u svijetu.“

~ Joshua David Stone

Wesak, Buda Purnima ili Budin rođendan, svake godine za punog mjeseca u Biku, vrijeme je velikog priliva duhovnih energija na Zemlju. Uzašli Majstori na unutarnjem planu Wesak smatraju najsvetijim danom u godini, kada se u dolini Wesak na Himalajama okupi jedan milijun uzašlih Majstora, na unutarnjem i na vanjskom planu s nebeskim bićima, kako bi učestvovali u ovoj svetoj ceremoniji.

Proslava Wesaka je događaj sinteze na kojem se okupljaju duhovni radnici iz svih religija, iz svih duhovnih putova i od svih duhovnih učitelja, da u duhovnom prijateljstvu i zajedništvu, demonstriraju jedinstvo svih putova do Boga, te kao grupa formiraju grupnu svijest i služe kao prijenosnik kozmičkih energija i duhovnih aktivacija na sve prisutne i na Zemlju.

Program ovogodišnje proslave Wesaka sastoji se od meditacija za aktiviranje uzašašća, meditacije s ceremonijom Wesaka u dolini Wesak na Himalajama, i još nekoliko iznenađenja.

Pridružite nam se da zajedno proslavimo Wesak 2018!

Namaste!
Put Uzašašća / www.facebook.com/put.uzasasca
Kristina i Željko Rađa

PROSLAVA U ZAGREBU

ADRESA: Šubićeva 20, (prostor Reiki lige)

DATUM I VRIJEME:
29. travnja 2018.,  od 16-21 h

INFO, CIJENA I PRIJAVA:
Gsm: 091 9526 145, Kristina
——————–

PROSLAVA U SPLITU

 

ADRESA: Kod prijave (ovisi o broju prijavljenih)

DATUM I VRIJEME
30. travnja 2018., 18-22 h

INFO, CIJENA I PRIJAVA:
Gsm: 091 9526 145, Kristina

———————

Prema programu rada I AM University-a / Sveučilišta JA JESAM, obrazovne institucije za duhovni i psihološki razvoj, od 2003. godine vodimo satove za uzašašće, meditacije za aktiviranje uzašašća, proslave Wesaka u Zagrebu i Splitu, internetske stranice (www.iamucroatia.com, www.uzasasce.com, www.uzasasce.eu.pn), energetska čišćenja s uzašlim Majstorima te prevodimo dopisne tečajeve (Kako postati prosvijetljeni uzašli majstor…), priručnike (Sedmogodišnji dnevni planer za potpunu transformaciju), brojne knjige iz zbirke (40 knjiga) Enciklopedije duhovnog puta: Psihologija duše itd. te ostale nastavne materijale dr. Joshua Davida Stonea, osnivača I AM University-a.

Za više informacija: https://www.facebook.com/put.uzasasca/

Prethodna objavaPostanite čovjek koji ima sve: 10 načina kako prodrijeti u zakone Tajne
Slijedeća objavaIndijska astrologija: Gdje se na karmičkom putu nalazi vaša duša?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.