LAV

Možda ćete razmišljati o zarukama ili o ulasku u brak, imat ćete svoju viziju kako vaš odnos treba izgledati.

Neki Lavovi mijenjat će svoje planove za budućnost, jer će se stara ljubav željeti vratiti u njihov život.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Neki će razmišljati o staroj ljubavi i željet će provjeriti jesu li ta vrata zaista zatvorena kako bi mogli krenuti dalje.

U ovom periodu neće biti ljubomore i posesivnosti s vaše strane, ali s neprilagodljivosti i tvrdoglavosti nećete daleko stići.

Tijekom svibnja/maja 2019. godine više ćete biti usmjereni na karijeru, a kućne i obiteljske obaveze ostavit ćete na teret voljenoj osobi, što donosi neslaganje.

Ako niste u vezi i tražite partnera, moglo bi vam se posrećiti nakon 17. svibnja 2019. godine.

Privlačnost će se dogoditi nepredviđeno i iznenada i rasplamsati vašu maštu u zadnjem dijelu mjeseca.

Može se dogoditi i romansa na poslu ili s nekim koga ćete upoznati u poslovnom okruženju ili službenim institucijama.

Sunce, vladar Lava, obasjava vašu 10. kuću (karijera, ambicije, postignuća i društveno-profesionalan ugled), do 21. svibnja 2019. godine.

Tu kuću aktivira i Merkur između 6. i 21. svibnja i Venera nakon 15. svibnja.

Uvijek govori dobro o drugima…
DJEVICA

Temelji nada, snova, fantazija i strasti, na kojima gradite odnos s voljenom osobom, trebali bi biti solidni i realistični. Tijekom svibnja 2019. godine možete više toga pretvoriti u stvarnost. Ovo je sjajan period za komunikaciju s voljenom osobom o dugoročnim planovima, zatim o snovima i težnjama koje oboje imate. Sada ćete lakše naći načine kako da ostvarite zajedničke ciljeve.

Imajte na umu da u prvom djelu mjeseca može doći do nesporazuma, nepovjerenja, sumnji, ljubomore i drugih problema koji mogu isplivati na površinu.

Drugi dio mjeseca povoljniji je za romantične igrice i za rasplamsavanje starih strasti, posebno kod parova koji su duže zajedno.

Ako niste u vezi, a želite ući u novu vezu, drugi dio mjeseca je povoljan i prilike će vam se ukazati, ali ako ništa drugo, barem na trenutak zaboravite na svoju prirodu kritiziranja. Usudite se pogledati što je iza granica koje ste si postavili. Ljubav je samo korak dalje, iza zidova iza kojih se skrivate, kada se radi o osjećajima.

Mars vas inspirira, daje vam više hrabrosti, pomaže da pomaknete te granice i da eksperimentirate sa svojom seksualnosti i intimnosti na drugačiji načine nego do sada.

Ako članovi vaše obitelji ne prihvaćaju voljenu osobu koju ste izabrali, imajte strpljenja s njima i nemojte ništa pokušati nametnuti!

75ŠKORPION

Mnogim Škorpionima će se ukazati prilika za ulazak u dugotrajnu vezu. Škorpioni u braku doživjet će osvježenje u komunikaciji s partnerom i općenito u odnosu. Sada možete poraditi na onome što do sada nije funkcioniralo, definirati zajedničke ciljeve, opustiti se i uživati u obostranoj pažnji.

Venera 15. svibnja 2019. godine ulazi u vašu 7. kuću (kojom i vlada) i pomaže vam pri pronalasku posebnog načina zbližavanja s voljenom osobom ako do sada stvari među vama nisu funkcionirale najbolje.

Venera – Uran konjunkcija 17. – 19. svibnja 2019. godine je dobra za dugoročne planove, ali može označavati i vrijeme u kojem će se neki Škorpioni odlučiti za zaruke ili za ulazak u brak.

Ako niste u vezi, može vam se dogoditi da neplanski uđete u vezu s utjecajnom osobom ili s osobom koju ćete upoznati preko posla.

Ne vjeruj svemu što misliš…

U dužim vezama strast će se ponovno rasplamsati, a komunikacija će biti otvorena kada Sunce i Merkur uđu u vašu 8. kuću, 21. svibnja 2019. godine. Općenito, prolazite kroz vrlo povoljan period za vaš ljubavni život, iako u prvom djelu mjeseca može doći do ispada ljubomore, posesivnosti i dominacije.

Nemojte biti neprilagodljivi, nego zrelo pristupite problemu. Tko je glavni? – igrica je koja nema mjesta u harmoničnoj vezi. Izbjegavajte ucjene.

tarot-horoskop

49 HEMP RUKSACI

AKCIJA!!! - RUKSACI OD EKO KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja! Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

 

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.