Foto: pixaby.com

Posebni dani su pred nama, dani puni novih mogućnosti. Horoskop predviđa dobitak i zaljubljivanje! Uživajte jer jačaju strast, entuzijazam i optimizam!

atma.hr – 78
Još danas, u četvrtak Mjesec u Škorpionu pomalo kvari planetarnu idilu. Naći će se u izazovnom aspektu s Marsom u Lavu, naglasiti neke tenzije, emocionalnu napetost i nervozu.

No u petak i subotu, Mjesec boravi u znaku Strijelca i zajedno s Jupiterom podržava Sunce, Mars i Veneru u Lavu. Uživajte ovih dana. Vrijeme je oporavka, puta prema unutarnjem zadovoljstvu. Gledamo u dobro, u nove mogućnosti.

Pozitivne prilike nas nadahnjuju, omogućuju nam da osjetimo i prepoznamo put prema boljoj budućnosti.

Jačaju strast, entuzijazam i optimizam.

Činite dobro sebi i drugima. Idite prema onome što vas raduje.

atma.hr – 75Družite se s ljudima koji vas nadahnjuju, od kojih možete nešto naučiti, u čijem se društvu možete smijati, zabaviti, zaboraviti na probleme.

Pozitivne prilike mogu se pojaviti na ljubavnom planu. Susret, novi početak, zaljubljivanje, zbližavanje, ostvarenje bliskosti, uživanje.

Putovanja i kontakti sa strancima donose prosperitet i miris pustolovine.

Ovo su dobri dani i za financijski boljitak. Razveselit će vas neki dobici, dobre vijesti.

Onaj unutarnji osjećaj koji govori, sve će biti u redu, sve je u redu – neprocjenjiv je.

Stoga samo naprijed i poželite sebi nešto što će vas usrećiti ili barem donijeti željeni mir!

Julijana Oremović

atma.hr – 78
1 KOMENTAR

  1. sebi želim puno smijeha i plesa iz sve snage. puno pozitivnih zabavnih ljudi. muških i ženskih – nebitno. puno vježbanja, puno finih kulinarskih (p)okusa. pokoja fina kapljica. puno muzike, pjesme i pjevanja iz petnih žila. zdravlje u tijelu, samo ljubav u srcu a u duši – mir! 🙂

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here