Šansa kakva se ukazuje jednom u 30 godina pruža se Rakovima u 2018. godini!

Godinu pred nama obilježiti će nekoliko značajnih astroloških događaja, prije svega, prelazak Saturna preko znaka Jarca u koji je ušao 20. 12. poslije 30 godina, zatim, ulazak Urana u znak Bika (poslije 84 godine) i Jupitera u znak Strijelca (poslije 12 godina).

Pošto se radi o velikim planetima koje nazivaju i sudbinskim i kojima je potrebno duže vrijeme da obiđu zodijački krug, aspekti koje budu obrazovali s ostalim planetima imat će veliki utjecaj na sve znakove.

Jupiter, planet prosperiteta i ekspanzije, poslije 12 godina, 8. 11., ulazi u Strijelca, znak putovanja i hedonizma, kada se otvaraju veće šanse za suradnju sa strancima, posebno onima koji se bave turizmom, marketingom ili rade u medijima.

Do tada, prelazit će preko Škorpiona, znaka novca i moći, a u periodu od 9. 3. do 10. 7. kretat će se prividnim hodom unazad, kada treba voditi računa o rukovanju novcem, poštovanju zakonskih pravila, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa financijama, ekonomijom, bankarstvom, računovodstvom, knjigovodstvom i sl. Oni koji se bave nekim drugim poslovima, moraju biti oprezni, ukoliko im netko predloži suradnju koja nema pokriće u zakonskim okvirima.

Merkur, planet komunikacija i posla, tri puta će ići retrogradnim hodom, od 23. 3. do 15. 4. (preko znaka Ovna), od 26. 7. do 19. 8. (preko Lava) i od 17. 11. do 1. 12. (preko Strijelca i Škorpiona). U tim periodima, trebalo bi voditi računa o važnim dokumentima, ključevima, telefonima, prijenosnim računalima, automobilima… Također, ne bi trebalo sklapati i potpisivati važne dogovore i ugovore, ili planirati zaruke, vjenčanje, selidbu ili promjenu posla.

Tranzit Saturna, planete ambicije i društvenog statusa, imat će velikog utjecaja na sve zodijačke znakove naredne dvije i po godine.

Ovnovi će se baviti stambenim ili poslovnim prostorom, Vage emotivnim i profesionalnim statusom, Jarci će promijeniti posao i napredovati u karijeri, dok će Rakovi najbolje proći budući da preko njihovog polja partnerskih odnosa prelazi Saturn čiji je utjecaj tu najjači.

Višestruko će im se isplatiti suradnja s bračnim, ljubavnim ili poslovnim partnerom, jer se takva šansa ukazuje jednom u 30 godina. U vrijeme Saturnovog retrogradnog hoda, od 18. 4. do 6. 9., Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarci će malo odahnuti i osvrnuti se na ono što su do tada postigli, a to neće biti malo. U prvom tjednu rujna, Saturn kreće direktnim hodom s 2. stupnja Jarca, što će većini znakova donijeti izazove na emotivnom i profesionalnom planu.

Najveće promjene za Jarce, Vodenjake i Vage

Uran, planet novih tehnologija i kontakata sa strancima, poslije 84 godine, 15. 5., ulazi u znak Bika, znak novca, financija, ekonomije, bankarstva, nekretnina, zemlje, poljoprivrede, hrane. Ovaj planet će biti u retrogradnom hodu od 7. 8. do 6. 11., kada će se vratiti u znak Ovna, da bi 6. 3. 2019. godine definitivno ušao u Bika u kojem ostaje do 26. 4. 2026. godine.

Priča o elektronskom umjesto papiratog novca već ne djeluje nemoguće, pa će se nastaviti rast bitcoina, najvrjednije kriptovalute na svijetu koja iz dana u dan već premašuje rekorde u vrijednosti. Također, mogu se očekivati i promjene u bankarskom i poreznom sistemu. Inače, posljednji put, Uran je bio u Biku u periodu od 6. 6. 1934. do 15. 5. 1945. godine, koji su zapamćeni po velikim potresima na financijskom planu.

Godinu će obilježiti i dvije eklipse Mjeseca, 31. 1. i 27. 7., koje će najviše osjetiti Rakovi (na financijskom planu), Bikovi (na polju privatnog biznisa ili obiteljskih odnosa) i Ribe (na poslovnom i zdravstvenom planu), a najmanje Jarci, Škorpioni i Djevice. Pomrčine Sunca 15. 2., 13. 7. i 11. 8. najviše će osjetiti Ovnovi (suradnja sa strancima, partnerski odnosi i polje kreativnosti i sporta) i Lavovi (partnerski odnosi, prepreke, karijera), a najmanje Vage i Vodenjaci.

Tijekom većeg dijela godine, od 15. 5. do 26. 11., kao i u prvoj polovini siječnja, trigon između Saturna i Urana, simbola prošlosti i budućnosti, ambicije i novih tehnologija, povoljno će djelovati na sve, ali naročito na Jarce, Vodenjake i Vage. Mnogi predstavnici ovih znakova će napredovati u karijeri, sklopiti dugoročne poslove sa strancima, preseliti se čak i na drugi kontinent, a bit će i promjena u bračnim i emotivnim odnosima.

Marina Jungić Milošević / novosti

Čakra piramida

Ručno izrađena od 7 poludragih kamenja: crveni Jaspis, Karneol, žuti Kalcit, Amazonit, Lapis Lazuli, zeleni Aventurin i Ametist.

Navedeni minerali raspoređeni su po bojama čakri.

Višestruki načini korištenja.

Visina: 4.1–4.5 cm / Širina: 4.3–4.6 cm / Težina: 90–100 gr

Cijena: 250 kn

Prethodna objavaNika – grčka božica pobjede
Slijedeća objavaRudraksha klasik brojanica & ogrlica na svili – Donosi unutarnji mir i prosvjetljenje
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.