Foto: pixabay.com

Svi znamo do sada da postoji jasna veza između naših vjerovanja i kvalitete našeg života.

Ako smatrate da je neka stvar moguća, onda ta stvar postaje moguća. Vrlo malo je vjerojatno da možete imati nešto u što ne vjerujete da možete ostvariti.

Jedan od najmoćnijih alata koje ljudi diljem svijeta koriste kako bi razbistrili i učvrstili svoja uvjerenja je alat manifestacijskog razmišljanja.

To je proces zamišljanja nečeg željenog (to može biti novi dom, novi auto ili novi posao) kao način primanja predmeta vaših želja. Zamišljene misli postaju stvarnost.

Ovdje su tri vježbe, koje možete izvoditi u mirnoj prostoriji u vašem domu, pomoću kojih može izoštriti svoje manifestacijsko razmišljanje.

One će potrajati samo nekoliko minuta, ali će vam pomoći da dobijete mentalitet bogate osobe, a ta  nagrada vas može dovesti do većeg  izobilja u životu.

Zamislite kupnju automobila o kojem sanjate

Za ovu vježbu manifestacije, trebali bi provesti oko 10 minuta u udobnom stolcu. Sve što trebate učiniti je jednostavno zamisliti jednu stvar: zamislite kako se odvozite u svom potpuno novom tek kupljenom autu iz autosalona. To je to! Samo razmišljajte o tome i o ničem drugom!



Zamislite kakav bi osjećaj imali držeći upravljač u svojim rukama, zamislite miris presvlake sjedala, osjećaj koji imate odvozeći to auto. Ne brinite o tome kako ste platili auto! Ne brinite o ničemu. Samo uživajte u osjećaju vlasništva, u mogućnosti. Samo vjerujte.

Zamislite kako vaš bankovni iznos raste

Ovo je vrlo jednostavno. Sve što trebate učiniti je sljedeće: razmišljajte o svom bankovnom računu, o stanju izvješća u koje gledate, bilo da je to papir ili online. Razmislite o tome i zamislite da svaki dan vaš iznos postaje veći.

Razmišljajte o tome kako svaki tjedan imate dovoljno novca na računu, ne samo da platite svoje račune, već i malo više od toga, novac koji možete potrošiti na lijepe stvari u životu. Nemojte razmišljati o svim poslovima koje morate odraditi da biste dobili novac na svoj račun. Zamišljajte samo zadovoljstvo zbog povećanja  vašeg bankovnog iznosa.




Zamislite svoj najbolji posao ikad

U ovoj manifestaciji, trebali bi razmisliti, stvarno razmisliti o vrsti posla koja će vas usrećiti. U kojem je to  polju interesa? Koje su vaše dužnosti i odgovornosti? Koliko bi zarađivali? Biste li raditi iz ureda ili od kuće?

Zamislite ove detalje, jednostavno uživajte u njima. Zamislite što više pojedinosti vezano za vaš novi posao.  Kao i kod prethodnih manifestacija, ne brinite o tome kako i gdje ćete pronaći ovaj posao iz snova i ne uzrujavate se zbog procesa napuštanja svog sadašnjeg posla. Samo se opustite i utonite u san.

Ove vježbe treniraju vašu maštu u manifestaciji razmišljanja. Što više vježbate, vaš mozak će bolje stvarati detalje onoga što želite. I što više zamišljate takve stvari, izglednija će biti njihova manifestacija.

Shvatit ćete da su ove stvari moguće i da ih možete ostvariti.

Izvor: thelawofattraction / prijevod ATMA

26 DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaŽivimo u svijetu obilja, ali i velike nestašice
Slijedeća objavaDaj Bogu priliku da ti pomogne: Pričekaj tri dana i gledaj što će učiniti!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.