Foto: pixabay.com

Sudeći prema horoskopu postoje tri znaka koja će se suočavati s najviše izazova u 2020., a od ta tri – jedan znak se posebno izdvaja!

atma.hr – 78
Planete u tranzitu formiraju kozmički aspekt emitirajući energiju jedni na druge pa i na samu Zemlju. U astrologiji kada je riječ o sreći obično se gleda aspekt planete Jupiter.

Ovu planetu nazivamo i planetom koja daje i planetom sreće. Ukoliko je aspekt ove planete povoljan za vas, trebali bi slaviti.

Jupiter je ušao u horoskopski znak Jarca 03. prosinca/decembra 2019. godine i tu će ostati naredne dvije i pol godine što će Jarce učiniti najsretnijim znakom Zodijaka. S druge strane planeta Saturn se smatra nosiocem teških aspekata.

Pogledajte listu znakova s najvećim potencijalom za teže situacije i izazove u 2020. godini – jedan znak se posebno izdvaja i nalazi se prvi na listi:

1. OVAN

Kada je Jupiter u Jarcu, ovaj planet formira kvadraturu u Ovnu što je jedan od težih aspekata kada je riječ o sreći. Imat ćete osjećaj kao da su vam sve zamisli blokirane i da ne možete pronaći izlaz. Svaki mali korak koji ćete pokušati napraviti, izgledat će nekako nestabilno.

Savjet astrologa je da tijekom 2020. godine usporite i da ne činite velike promjene. Tijekom narednog perioda čekaju vas brojni izazovi pa izbjegavajte veća financijska ulaganja. Savjetuje vam se oprez tijekom putovanja jer su tijekom naredne godine moguće manje nezgode.

atma.hr – 39

2. RAK

Rakovi, morat ćete se pripremiti za situacije s kojima ćete se suočiti u narednoj godini. Jupiter će biti u suprotnosti od Saturna i to će činiti da se stvari odvijaju teže. Neki ljudi će vas pokušati sputati u mnogim radnjama.

Najvažnije je da tijekom 2020. godine slušate svoju intuiciju. Vjerujte u svoju unutrašnju snagu. Nemojte investirati novac u rizične poslove i ne posuđujte novac. Nemojte olako vjerovati nikome.

3. VAGA

Bit će vrlo komplicirano kada je riječ o povjerenju u druge. Jupiter i Saturn formiraju težak aspekt u Ovnu koji obično donosi lošiju sreću pa bi trebali izbjegavati sve u čemu sreća igra najvažniju ulogu, a pod time mislimo i na financijska ulaganja i hod kroz nepoznati put.

I u ljubavi neće biti “mirna plovidba”, naročito u drugom dijelu godine. Dobro otvorite oči za sve koji vam ulaze u život. Nemojte padati na lažna obećanja i zavjete na vječnu ljubav.

telegraf.rs/novosti.rs

atma.hr – 78
POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here