Foto: unsplash.com

23. rujna/septembra 2019. započinje sezona Vage. Svakom znaku donijeti će puno ležernosti, ali najviše će utjecati na tri znaka. Ovo je najdivnije je vrijeme, stoga uživajte u svim darovima koje nam nudi.

atma.hr – 78
1. Vaga

Budući da sezona Vage počinje istog dana kao i jesenski ekvinocij, ne čudi što će ovaj znak to iznimno osjetiti. Dobra vijest je da će većina vibracija biti pozitivna.Bit ćete raspoloženi za druženje, privlačiti ćete mnoge ljude i bit ćete sretni zbog pažnje koju dobivate. Iskoristite ovu kozmičku ljubav.

Veliki dio mentalne magle će se raščistiti i bit ćete spremni odlučno djelovati. Kao što svaka Vaga zna, rijetkost je biti u mogućnosti jasno djelovati. Uživajte u tome!

2. Strijelac

Ovo doba godine za vas je vrlo posebno vrijeme. Jupiter i Neptun urotili su se da vam omoguće čarobni, mistični, kozmički povratak kući. Slavite! Pristiže vam buka društvenih aktivnosti.

atma.hr – 39

Povezujete se s prijateljima i drugim ljudima koji vam mogu pomoći u očitovanju vaših snova. Jesenski ekvinocij i sezona Vage najdivnije je vrijeme. Uživajte u svim darovima koje može ponuditi.

3. Škorpion

Sezona Vage potaknut će vas da razmislite je li došlo možda vrijeme da napravite neke promjene. Razmislite o stvarima, ljudima i rutinama – i razmislite koji od njih vas vuku prema dolje.

Ovo je vrijeme kada se natjecateljska energija i ego pomalo raspadaju. Situacije koje više ne rade za vaše najviše dobro sada možete ostaviti iza vas. Završeci prirodnih ciklusa mogu biti dio velike slike u ovo doba godine.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

atma.hr – 78
OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here