Background photo created by jcomp - www.freepik.com

Pred mnogim znakovima je period druženja, napretka i povezivanja, moguće je obnoviti i neka stara prijateljstva. Saznajte koja 3 horoskopska znaka će dobiti ono što žele od 21.5. do 22.6., dok je Sunce u Blizancima.

atma.hr – 52
Sunce ulazi u znak Blizanaca 21. svibnja/maja i boravit će u njemu sve do 22. lipnja/juna 2022. godine. Vladavina Blizanaca je moćan period. Vaše želje su pojačane, a Merkur koji je planet vladar Blizanaca, donosi veliku snagu i lekcije. Od njega ćemo posebno učiti, jer je retrogradan.

Najbolje će tijekom vladavine Blizanaca proći oni koji nauče biti fleksibilni, otvorenog uma i koji se prilagode svakoj situaciji. Pred mnogim znakovima je period druženja, napretka i povezivanja – moguće je obnoviti i neka stara prijateljstva.

Saznajte koja 3 horoskopska znaka će dobiti ono što žele od 21.5. do 22.6., dok je Sunce u Blizancima:

Blizanci

Dragi Blizanci, ovo je idealno vrijeme da se fokusirate na sebe i svoje ciljeve. Što ste spremni promijeniti?

Imate odlučnost da slijedite ono što ste zacrtali. Kormilo broda života je u vašim rukama – vi upravljate i rukovodite, vi ste spremni mijenjati pravac, izaberite put.

Vrijeme je da se udubite u svoju autentičnost i ono što vas čini jedinstvenim. Uslijed utjecaja Merkura, možete više razmišljati o svojim vezama i emotivnim odnosima.

Bez obzira je li riječ o prijateljstvu, partnerstvu ili obitelji, znat ćete kako postupiti. Stavljate sada sebe na prvo mjesto, posvećujete se razvoju svog bića maksimalno.

atma.hr – 52
Vaga

Dok se Sunce kreće kroz Blizance, Vage su spremne prizvati još avantura u svoj život. Moguće je da ćete napokon isplanirati i realizirati putovanje o kojem dugo maštate.

Kada Venera uđe u Bika 28. svibnja/maja, pripremite se da uđete u nepoznati teren koji od vas traži da prihvatite svoju ranjivost – tada je idealan trenutak da njegujete ljubavne veze.

U ovom periodu možete ostvariti puno romantičnih ambicija. Idite polako, ne žurite i vjerujte u proces. Ovaj period je definitivno vaš!

ASTRO NATALNA KARTA BANNER

Vodenjak

Napokon se možete osloboditi stresa i napetosti – sada je vrijeme za više zabave! Vladavina Blizanaca donosi sjajne promjene u vaš život.

Na poslu vas očekuje olakšanje, kreativnost, lijepe želje – možete ostvariti na jednostavan način ono što ste planirali.

Razveselite sebe, priuštite sebi zadovoljstvo, povežite se sa sobom. Ako već dugo razmišljate o nekoj osobi ili o početku veze, sada je vrijeme da ta sanjarenja pretvorite u stvarnost.

Krajnje je vrijeme da zasjate, sav vaš trud će se konačno isplatiti. Skupite hrabrost, ostvarite svoj san!

sensa.mondo