Aspekti planeta u naredna 3 mjeseca posebno će utjecati na polje ljubavi, a najveće promjene mogu doživjeti sljedeća 3 horoskopska znaka.

atma.hr – 52
Krajem proljeća i tijekom ljeta očekuju nas planetarni aspekti koji mogu određene odnose staviti na test, kako navode astrolozi. Merkur je trenutno retrogradan, a od 15. svibnja/maja, kada opet krene direktno, možemo se suočiti s raznim promjenama i naučenim lekcijama u odnosima.

Pošto Merkur značajno utječe na komunikaciju, moguće je da ćemo sada moći jasnije i preciznije izraziti svoje potrebe i osjećaje.

Mars će proći kroz znak Lava između 20. svibnja/maja i 10. srpnja/jula 2023. godine. Lav je uvijek u centru pažnje pa se pripremite za reflektore. Ovo također može ukazati na pažnju potencijalnih partnera, što će goditi onima koji tragaju za ljubavi i koji su već duže slobodni.

Mjesec lipanj/jun je posvećen Blizancima i, sve dok je Sunce u njihovom znaku, doživljavat ćemo dualnost u našim životima. Možda ste neodlučni ili čak suočeni s kategoričnim odlukama u vezi sa svojom vezom.

Venera u znaku Lava, od 5. lipnja/juna, dolazi s izuzetnim mogućnostima u ljubavnom smislu. Bit ćete autentični i dozvolit ćete da vas vide kakvi jeste. Venera 23. srpnja/jula počinje retrogradni hod u znaku Lava, što može dovesti do susreta s novim ljudima, neke nove veze, ali i izazova.

Najviše promjena pa čak i izazova na ljubavnom planu u naredna 3 mjeseca (svibanj/maj, lipanj/jun i srpanj/jul), osjetit će sljedeći horoskopski znakovi:

atma.hr – 52
BLIZANCI

Pred vama su tri naporna mjeseca. Želite uraditi mnogo i osjećate da niste u stanju da se pokrenete. Moguće je da ovo unutrašnje previranje predstavlja problem za vašu vezu, posebno ako nemate kvalitetno zajedničko vrijeme.

Možda imate tendenciju da sve radite sami, a to će biti prilično bolno za vašu voljenu osobu. Morat ćete više komunicirati i partnera više uključiti u svoje planove.

Pored toga, možda ćete se suočiti s prilično važnom odlukom za budućnost vaše veze. Očekujte prijedloge za preseljenje u drugi grad ili zemlju.

LAV

Mjesec svibanj/maj dolazi s mnogo poteškoća za vas, posebno u ljubavnom sektoru. Bit će vam teško slagati se s partnerom i nećete moći izraziti točno što želite. Iskreno govoreći, možda čak ni ne znate što želite.

Za vas, promjene u vašoj osobnoj sferi mogu proizaći iz određenih mogućnosti koje dobivate na profesionalnoj razini. Vrijeme je da zablistate na poslu.

Ako želite da vaša veza ne pati, morat ćete biti organiziraniji. Uključite romantičnu večeru u svoj raspored, s vremena na vrijeme.

U lipnju/junu će biti lakše upravljati stvarima, s Venerom u vašem znaku. To znači da će odluka koju sada donesete u vezi sa svojom vezom biti dugotrajna.

atma.hr – 52
STRIJELAC

Narednih nekoliko mjeseci bit će vam teško, posebno ako je vaša veza na daljinu ili ne uspijevate provesti mnogo vremena zajedno. Ako vi ili vaš partner morate ići u posjete ili ste daleko jedno od drugog, nastaju mnogi problemi i sukobi.

Mnogi pripadnici ovog znaka bit će suočeni s odlukom da se razdvoje ili nastave zajedno. Važno je zapamtiti da ovog ljeta nema povratka za bilo koju odluku.

Postoje radikalne promjene u vašoj vezi i nisu sve povoljne. Tek u jesen ćete moći jasnije sagledati svoj sentimentalni život.

sensa.mondo