Gregg Braden, američki je pisac i znanstvenik čija su otkrića rezultirala su s 11 nagrađenih knjiga objavljenih na 38 jezika, uključujući 5 bestselera New York Timesa.  Po prvi puta njegov izvanredan online trening dostupan je na hrvatskom jeziku i to potpuno besplatno. Gregg nas poziva da naučimo više o pravoj ljudskoj prirodi.

atma.hr – 52
GREGG BRADEN spaja svjetove znanosti i duhovnosti

15.000 sudionika

Prijavite se na besplatni online trening  

Čovjek je nastao evolucijom. Geni određuju čitav naš život, smrt i sudbinu. U prirodi opstaju samo najjači. Realnost čini samo ono što možete izmjeriti i dodirnuti… Točno, zar ne?

Međutim, najnoviji znanstveni dokazi ukazuju da čovjek možda nije samo slučajna karika u procesu evolucije već dio jedne puno veće i značajnije priče. Već znamo i da geni ne određuju našu sudbinu. Što ako smo izgradili svoje živote i društvo temeljem krive svijesti?

Otkrijte zašto smo mnogo više od onoga što se usuđujemo sanjati te kako se probuditi i iskoristiti taj ogromni potencijal skriven u nama!

Prijavite se sada i pridružite 15.000 već prijavljenih sudionika na ovom izvanrednom besplatnom online treningu od 30. ožujka.

PREVEDENO NA HRVATSKI JEZIK!

Prijavite se sada!

atma.hr – 52
Nakon impresivne znanstvene, inženjerske i konzultantske karijere, Gregg se uputio na istraživačka putovanja u drevne samostane i hramove diljem svijeta. Njegov jedini cilj bio je saznati odgovor na pitanje koje su postavljale sve drevne civilizacije: TKO SMO MI?

Otkud dolaze vaši odgovori?

Obično proizlaze od onog što čujemo od drugih ljudi. Potječu iz naših udžbenika, škola, obitelji, susjeda, duhovnih tradicija… Svi ti odgovori oblikuju uvjerenja i način na koji razmišljamo o sebi, svom tijelu, našim odnosima, prošlosti, budućnosti, svijetu oko sebe…

Prijavite se na besplatni online trening od 30.03.2020. –  sinkroniziran na hrvatski jezik!

atma.hr – 45

Tijekom besplatnog online treninga naučit ćete:

  • koje su znanstvene pretpostavke o čovječanstvu i svijetu dokazano netočne i zašto,
  • zašto se znanost i duhovnost sve više približavaju u stajalištima,
  • kako donositi odluke ne samo iz uma, već i iz našeg srca,
  • koje su naše istinske sposobnosti te kako ih možemo pokrenuti.

Organizatori:

Petra Brzović, certificirana hipnoterapeutkinja, voditeljica i predavačica

PSI Online, švicarski tim specijaliziran za izdavanje i prevođenje online radionica

Zajedno djeluju kao YOUnity CROATIA, te su na naše tržište već doveli više uspješnih projekata svjetskih poznatih predavača, znanstvenika i stručnjaka.

Među njima ističemo:

HEAL Summit Croatia – koji je okupio 38.000 polaznika tijekom 7 dana besplatnih predavanja s preko 18 svjetskih stručnjaka

Dr. Joe Dispenza – s preko 28.000 sudionika oduševio je polaznike svojim programom „Spoznaj Snagu Svog Uma“

Dr. Deepak Chopra – s preko 17.500 sudionika bio je pilot projekt koji je nadmašio sva očekivanja

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here