Pozivamo vas da nam se pridružite na konstelacijskoj radionici, 30.ožujka 2019. godine, teme radionice je: Ti si moja mama, ja sam tvoja kćer

atma.hr – 45

Najvrijednije stvar koju možete primiti od svojih roditelja je dar život. Primajući dar života, djeca prihvaćaju i svoje roditelje. Kad djeca prime dar života od svojih roditelja, primaju i ono što su njihovi roditelji primili od svojih roditelja. Ljubav uspijeva kada djeca cijene život koji im je dan – kada prihvaćaju svoje roditelje upravo onakvi kakvi jesu.

Kroz konstelacijsku radionicu u ožujku, radit ćemo na upravo na kreiranju unutarnje čvrstoće i kreiranju identiteta u odnosu na majku ili oca. Radionica je namijenjena majkama, očevima, sinovima, kćerima kako bi se radili na razriješavanju zapetljaja koji nastaju neravnotežom u primanju i davanju.

Kroz konstelacijski rad fokusirat ćemo se prema rješenju, a ne prema problemu, te dobiti uvid kako posložiti nastalu situaciju da bi se omogućilo poboljšanje sadašnjem trenutku.

Za dodatne informacije i prijave (broj mjesta je ograničen) možete nam se javiti u inbox ili na mail: [email protected] ili u inbox.

Preporučljiva donacija za sudjelovanje na radionici Konstelacija je 300 kn.

NAPOMENA: Za sudjelovanje na radionici, preporučamo da se odjenete udobno, te uzmete hranu/piće (posebno ako imate poseban režim prehrane).

ZAGREB, subota 30.3.2019.
Od 10:00 do 18:00 sati
LOKACIJA: Okićka 25, Trešnjevka
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here