Dragi naši zvukovnjaci,
godišnji odmori su daleko već iza nas, život je krenuo svojom ustaljenim ritmom i svima nam je potrebno malo dobrih vibracija!

atma.hr – 45

Ovoga puta krećemo s puno više vibracija i puno više svirke. Družimo se ponovo s tibetanskim zdjelama, kristalnim zdjelama, kišnim štapom, gongovima, šuškalicama, koshi zvonima i wind chimesom, a imamo i neke nove instrumente koje ćemo uključiti u zvučnu kupku. Uz pomoć šamanskog bubnja na kraju ćemo se uzemljiti i pročistiti auru. Uzemljenje je važan dio zvukoterapije jer nam dozvoljava da se vratimo natrag u stanje prisebnosti. S obzirom na to da se u toku kupke nalazimo u povišenim stanjima svijesti, važno nas je ritmom prizvati natrag. Upotreba ritmičkih instrumenata ključna je za povratak u fizički svijet kako bi mogli koncentrirano nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima.

Vibracijskom terapijom obnavlja se prirodna frekvencija našeg tijela i vraća se u stanje opuštenosti, zdravlja i ravnoteže. Često zaboravljamo da smo dio prirode u kojoj sve vibrira na određenoj frekvenciji. Kada se frekvencije naših stanica promijene radi stresa ili teških energija, dolazi do zastoja u protoku energije, što doživljavamo kao napetost, strah ili bolest. Tibetanske zdjele i gong proizvode zvuk koji odgovara frekvencijama u našem tijelu, a pod utjecajem tih frekvencija tijelo se samo vraća u harmoniju.

Kao mali podsjetnik na naše okupljanje nosite sa sobom poklončiće koje smo brale i skupljale za vas. Radi se o mirisnim snopićima ili kadilicama. To su snopovi osušenog aromatičnog bilja koji su rasli daleko u čistoj i netaknutoj prirodi. Sva živa bića vibriraju nekim nevidljivim energijama. To uključuje i naše domove i sve stvari u njemu. Vrlo često ta energija postane ustajala, nema dinamike i tada nam u pomoć priskače priroda u obliku jednog lijepog aromatičnog rituala, a to je zadimljavanje prostora. Vjeruje se još od davnina da se ritualom dimljenja brišu stare, nepotrebne, ustajale emotivne i psihičke energije. Čak i znanost dokazuje da se zapaljenom kaduljom smanjuje količina virusa i bakterija u prostoru te da se oslobađaju negativni ioni koji su u vezi s dobrim raspoloženjem, a na isti način rade i ostale ljekovite biljke. Dim nekih biljaka zaista doslovno mijenja molekularnu strukturu zraka i energije. Topli aromatični dimovi kadilica koje ćete ponijeti sa sobom kući u vašem domu otvorit će kanal za mogućnost kreiranja novoga što si želite. Sve upute i još podrobnija objašnjenja ćete dobiti u svom paketiću.

Iscjeljujuće zvukove za sve nas stvaramo mi, Andreja Sladoljev i Gorana Grgac, certificirane smo terapeutkinje za rad sa zvučnim zdjelama i gongovima, reiki majstori učitelji, reiki kristaloterapeuti i budući učitelji joge.

Održavanje kupke je 30. rujna 2018., Trg Volovčica, od 19:00 do 20:00 sati.

atma.hr – 45

Prostor se nalazi na katu i ulazi se kroz Beta fitness studio (Viva fitness), a odvojen je od fitnessa. Mi ćemo vas svakako dočekati ako Vam bude problem pronaći nas. To je u samom krugu tržnice na Volovčici. Autobusna stanica je odmah pored Trga Volovčica i mjesta za parkiranje ima svuda okolo i ne plaća se. Autobusna linija koja vozi do tamo je 215.

Uzmite svoje karimate, dekice i jastučiće. Na podu je tatami tako da možete ponijeti i samo ručnik na koji ćete leći. Bočica s vodom svakako!

S obzirom na ograničen broj mjesta obvezna je prijava na: [email protected] ili na https://www.facebook.com/zvukoterapija.kamala/ ili
na sljedeće brojeve: Andreja 0989102572, Gorana 0912332010.

Nakon prijave šaljemo podatke za uplatu, s kojom ujedno i osiguravate svoje mjesto. Za uplate do 26. rujna cijena je 50 kn, a za uplate nakon tog datuma cijena je 70 kn.
Vidimo se!

Namaste
A&G

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here