atma.hr – 45

Sant Mat je duhovni put koji daje odgovore na suštinska pitanja kao što su: Zašto smo ovdje? Koliki je čovjekov duhovni potencijal i kako ga ostvariti? Je li moguće u svijetu stalnih promjena postići trajni unutarnji mir?

Učitelji Sant Mata u svojim predavanjima i knjigama kažu da je odgovore na ova pitanja moguće dobiti jedino u nama samima te nude i metodu za konkretno ostvarenje naše božanske prirode – meditaciju na unutarnje Svjetlo i unutarnji Zvuk. Duhovni spisi služe samo kao putokaz i poticaj duhovnom tragaocu da se zaputi na unutarnje putovanje koje će ga odvesti do Izvora svega postojećeg. Na tom putovanju, putovanju duše, meditacija na unutarnje ili transcendentalno Svjetlo i Zvuk od ključnog je značaja. Zapise o unutarnjem Svjetlu i Zvuku ili o Čujnom Toku Života nalazimo u svim svetim spisima, u mističnoj poeziji kao i u djelima starogrčkih filozofa; Riječ, Logos, Naam, Muzika sfera, neki su od naziva Stvaralačkog Principa u nama.

Srdačno vas pozivamo na tjedne informativne susrete na kojima također možete saznati više o Sant Matu i meditaciji na unutarnje Svjetlo i unutarnji Zvuk. Sva događanja su besplatna.

Adresa:

Ulica kneza Zvonimira 20 (Pozvoniti na “Altona”) – Google karta

30.11. u 19 sati

Ulaz besplatan

www.hr.santmat.info

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here