52
“ZNANOST REINKARNACIJE”
gostujuće predavanje – Dr. Newton Kondaveti, M.D. i Dr. Lakshmi, M.B.B.S. iz Indije

Srijeda 31.05. u 19:00h

Hotel Holiday
Jankomir 27
10090 Zagreb

Regresija u prošle živote sastavni je dio holističke terapije Novog doba. Ona utječe na tijelo, um, emocije i duh. Pravi razlog za rad na regresiji u prošle živote je poboljšanje duhovne kvalitete našeg života u sadašnjem trenutku. Njezin glavni cilj je olakšati nam život, učiniti ga boljim i ispunjenijim. Regresija u prošle živote zanemaruje vanjske simptome, ona se isključivo bavi unutarnjim uzrocima. Zasniva se na temeljnom principu uzroka i posljedica (također poznatom kao Zakon Karme). Određene akcije koje smo poduzeli u nekom trenutku u prošlosti dovele su do posljedica na naše fizičko, emocionalno, mentalno ili duhovno blagostanje u sadašnjem trenutku. Uzrok može biti prošla želja, prošla misao, prošla emocija, prošli zavjet, prošlo obećanje, prošla odluka ili neodlučnost ili prošlo traumatsko iskustvo.

U potpunosti doživljavajući ili proživljavajući prošlost, ponovno se povezujući s “izgubljenim dijelovima Jastva”, integriranjem prethodno neprihvatljivih gledišta ili dopuštajući sebi da u potpunosti osjetimo emocije tog života i kroz preoblikovanje prošlosti odvija se duboko iscjeljenje u trenutku sada.

 

O predavačima:

Dr. Newton Kondaveti, M.D. je doktor medicine, duhovni znanstvenik i iscjelitelj, pionir na području regresije u prošle živote i putuje diljem svijeta i uči ljude meditaciji, održava radionice samorazvoja te obučava terapeute za regresiju u prošle živote.

Osnivač je i predsjednik udruge pod nazivom “Association For Regression And Reincarnation Research” (ARRR) koja radi na povećanju svjesnosti o dobrobiti regresije u prošle živote. Utemeljitelj je globalnog centara za učenje o duhovnoj znanosti pod nazivom “Quantum Life University” čija je jedinstvena svrha probuditi unutarnju mudrost u čovjeku i živjeti život u suosjećanju, miru i radosti.

Dr. Lakshmi, M.B.B.S. je doktor medicine s M.B.B.S. diplomom “Kurnool Medical College” u pokrajini Andhra Pradesh u Indiji. Odustala je od svoje medicinske karijere i specijalizirala se za regresiju u prošle živote i druge oblike alternativne medicine nakon što je upoznala dr. Newtona Kondavetija na istom koledžu. 2000. godine osnivaju “Life research academy” i od tada zajedno putuju po cijelom svijetu održavajući seminare, podučavajući regresiju u prošle živote i druge srodne oblike alternativnih terapija.

Dr. Lakshmi također osjeća veliku ljubav i brigu za životinje. Potaknuta time, zajedno sa svojim suprugom, pokrenula je časopise “Angel on Earth” i “Voice of the Animals” koji su posvećeni dobrobiti životinja. Glavna je urednica časopisa “Voice of the Animals”, potpredsjednik je udruge “Association For Regression And Reincarnation Research” (ARRR) i suosnivač je “Quantum Life University”.

 

Raspored predavanja:

19:00 – 19:10 – Predstavljanje izlagača dr. Kondavetija i njegove supruge dr. Lakshmi publici

19:10 – 19:20 – Bhajani u izvedbi Jaysceea i Christine, prijatelji iz Austrije dr. Kondavetija i dr. Lakshmi

19:20 – 20:00 – Predavanje “Znanost reinkarnacije”

20:00 – 20:15 – Pitanja i odgovori

20:15 – 20:45 – Vođena meditacija u prošle živote

20:45 – 21:00 – Razmjena iskustava

21:00 – 21:15 – Završna svečanost uz pjevanje bhajana

Sudjelovanje na predavanju je na bazi dobrovoljne donacije za najam dvorane. Preporučena donacija je 20 kuna i nije obavezna. Prijevod predavanja na hrvatski jezik je osiguran.

39

39

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 30.05.2017.
Slijedeća objavaSmola – ljekovito zlato smreke
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.