11. tithi – Šukla Ekadaši
Čandra ili Mjesec u nakšatri Čitra

Priroda današnjeg dana je “vibracija zdravlja”.
Bolest ne može opstati u blizini zdrave vibracije. Jednostavno ne može. Bolest se ne može pretvoriti u zdravlje. No, možemo otpustiti bolest i ponovno stvoriti zdravlje.

Naše se tijelo mijenja brzinom od nekoliko milijuna stanica svake sekunde. Misaoni obrasci koje držimo u glavi kontroliraju brzinu tjelesnih vibracija. Mozak ima elektronsku trafostanicu. Mnogo je toga napisano o odnosu misli, uvjerenja i zdravlja.

Ako bolujemo od fizičke bolesti, prestanimo razmišljati o njoj – jednostavno više ne razmišljajmo o tome. No, istodobno počnimo zamišljati kako je svaka molekula našeg bića usklađena sa vibracijom zdravlja. Možemo ponavljati afirmaciju: “Sretan sam i zahvalan što svaka molekula mog bića sada vibrira u skladu s Božjim zakonima. U svakom trenutku svakog dana moje tijelo postaje sve zdravije i snažnije”.

Ponavljajmo tu afirmaciju kao mantru. Mantra kontrolira vibraciju. Dovedimo svoju vibraciju u sklad s zakonima svemira!

Mario Piškur, jyotishi
www.vedskijyotish.com
Prethodna objavaDr Deepak Chopra: Pjesnik-prorok alternativne medicine
Slijedeća objavaKako se riješiti dosadnih mrava na prirodan način
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.