Povoljno je vrijeme za zaruke, vjenčanja, obećanja, partnerstvo i učvršćivanje svih vrsta veza
Venera je u Vagi ovih dana u znaku partnerstva, braka, udruživanja u povoljnom aspektu sa Saturnom u Strijelcu.

U ovom periodu ćete imati mogućnost učvrstiti, unijeti stabilnost i sklad, predanost i vjernost u neku svoju vezu.

Ovu su povoljni dani za zaruke i vjenčanja, jer donose trajnost kroz vrijeme i veze u kojima ima posvećenosti, ali i sklada u ljubavi, jer je Vaga znak harmonije i ravnoteže.

To se postiže najbolje sada i kroz taktičnost i strpljivost, koja pomaže u usklađivanju odnosa.
Gdje vam je podznak?

Ako vam je podznak u Ovnu, onda će u partnerstvu i braku doći do poboljšanja, do stabilizacije, pomirenja, produbljivanja odnosa i učvršćenja veze. Partner će biti taj koji će biti spreman da svojim ponašanjem i ljubavlju unesi veći sklad u vezu.

Ako je podznak u Biku, poslovni odnosi će biti bolji, puni stabilnosti.

Ako je podznak u Blizancima, posebno drugoj dekadi – dobro je vrijeme za zaruke ili neko obećanje, ili se posvetite jedno drugome više nego do sada.

Ako vam je podznak u Raku može doći do veće posvećenosti i stabilnosti, ili privrženosti u obitelji, ili ljubavnoj vezi, ili odnosu s djetetom.

Ako vam je podznak u Lavu, učvršćuju se odnosi s osobama iz bliskog okruženja.

Osobama s podznakom u Djevici će ovaj tranzit djelovati na financije i zaradu. Realniji je odnos prema novcu, a kod nekih i neke aktivnosti koje mogu poboljšati financije, posebno ako su vezane za ljepotu ili kreativnost.

Ako vam je podznak u Vagi, stabilnost i osjećaj ravnoteže pronaći ćete – u sebi.
Ukoliko vam je podznak u Škorpionu, onda može doći do veće stabilnosti ili produbljivanja nekog prijateljstva.

Ako je podznak u Strijelcu i Jarcu, onda do stabilizacije može doći ili u odnosima s nekom osobom koja je inozemstvu, ili kroz drugo partnerstvo, ako ste s prvim završili.

Ako vam je podznak u Ribama, u vašoj kući partnerstva dolaze bolji dani u kojima možete na miran način riješiti bračne probleme.

Ako vam je podznak u Vodenjaku, onda možete udružiti s nekim svoje financije, ili dobiti podršku od drugih na financijskom planu, koja će unijeti više stabilnosti u vaš život.

Iskoristite ovaj odličan aspekt da se više uskladite s drugima i učvrstite vezu, ili da uđete u trajnu zajednicu s nekim koga istinski volite i želite provesti život s njim!

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Prethodna objavaJaspis Mookait ogrlica – Transformacijski kristal
Slijedeća objava“Kako mogu davati kad nemam ništa?”
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.