4. 4. će za mnoge predstavljati novi početak. Čak iako vam se tako ne čini, danas možete biti na jednoj bitnoj prekretnici koja na kraju može donijeti jako dobre rezultate. Možda i daleko bolje nego što ste očekivali!

atma.hr – 78
Budući da se danas sve mijenja, budite maksimalno skoncentrirani na sve što se događa, pa ćete vidjeti kako će sve imati daleko više smisla nego što je slučaj bio do sada. Uspjeh u poslu, financijama, ali i u općem životnom smislu, počinje danas!

Ljubav je, na žalost, u drugom planu, ali mnogi zbog toga neće patiti. Parovi koji su dugo zajedno mogu imati probleme različite vrste, ali će svakako doći do neke izvjesne ravnoteže u bliskoj budućnosti. Sada je sve jako neizvjesno, ali situacija je takva da se morate  prilagoditi, iako to može zahtijevati izvjestan napor.

Astro prognoza za 4. 4.

OVAN

LJUBAV: Imat ćete lijepe prilike za nova poznanstva, a posebno preko prijatelja. Ipak, svaku svoju riječ trebate vagati jer može nastati nesporazum.

KARIJERA: Neka vas ne muče neobični zahtjevi vaših šefova. Vi se držite provjerenih kriterija i obrazaca, a oni neka filozofiraju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nemir i nesanica.

atma.hr – 39

BIK

LJUBAV: Zbrku koja će nastati u komunikaciji između vas i voljene osobe rješavat ćete iskrenim zagrljajima bez riječi.

KARIJERA: Pred vas će biti postavljen poseban zadatak. Izgledat će čudno, ali privlačno. Nešto u stilu Jamesa Bonda.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sjetite se svojih prioriteta.

BLIZANCI

LJUBAV: Zabava na koju se spremate bit će dobra, a ljudi vama naklonjeni. Samci će biti sretni u društvu ako ne pričaju previše, jer ih neće razumjeti.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze zaostaci u poslovanju. To vas živcira i stvara vam zbrku, ali što se mora, mora se odraditi.

ZDRAVLJE&SAVJET: Klupko se treba odmotati do kraja.

RAK

LJUBAV: Oni vezani najbolje će se osjećati kod kuće u društvu voljene osobe. Oni koji još traže srodnu dušu bit će originalni u udvaranjima.

KARIJERA: Vaša inteligencija pokazat će se kao vrlo maštovita i pronicljiva u isto vrijeme. Imat ćete briljantne ideje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Okrenite se budućnosti.

atma.hr – 75LAV

LJUBAV: To što trenutačno postoji praznina ili distanca u vašim osobnim odnosima danas ćete zaboraviti kroz priču jednog kolege.

KARIJERA: Odličan je dan za vrlo specifične komunikacije koje zahtijevaju osjećaj za nijanse i posebne talente.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prezentirajte svoje ideje, dobre su.

DJEVICA

LJUBAV: Vaše strasti bit će veće nego inače, a vi privlačni svakoj osobi suprotnog spola. Na vama je samo da se razmašete.

KARIJERA: Analizirat ćete mogućnost jednog kreditiranja ili sponzoriranja. Do rješenja ćete doći pomoću svoje intuicije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Mogući su vrlo istančani umjetnički snovi ili nadahnuća.

VAGA

LJUBAV: Emotivnost, nježnost, osjećaj za prepoznavanje onih skrivenih suptilnih razina u odnosima – sve to danas možete doživjeti.

KARIJERA: Vaši kolege danas će vam izmamiti osmijeh na lice, jer će vas potaknuti da rješavate jednu zagonetku, a vi volite biti detektiv.

ZDRAVLJE&SAVJET: Osjećat ćete se odlično.

atma.hr – 78
ŠKORPION

LJUBAV: Bit ćete zaigrani, kreativni i spremni na svaku vrstu zabavljanja. Mnogi će ovaj osjećaj primijeniti i na posao gdje im je netko sklon.

KARIJERA: Zaposleni u umjetničkim djelatnostima iznjedrit će posebna djela. I ostali će biti vrlo kreativni i drukčiji od svih drugih.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pokažite svoje talente.

STRIJELAC

LJUBAV: Partner će vas malo umoriti svojim zahtjevima. Neki će se okrenuti maštanju ili će aktivirati jednu platonsku ljubav.

KARIJERA: Vaši poslovni partneri i vaši nadređeni danas će teško nalaziti zajednički jezik. Vi ćete biti most koji će ih povezati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nađite kompromis.

JARAC

LJUBAV: Bit ćete maksimalno usredotočeni na voljenu osobu jer će situacija ili partner osobno tako tražiti.

KARIJERA: Neki će se pozabaviti sigurnosnim pitanjima na poslu. Gledat ćete da u osiguranju prođete što jeftinije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vaši prijatelji vas možda špijuniraju.

atma.hr – 39

VODENJAK

LJUBAV: Nije isključeno da nastane pravi kaos kad pokušate izraziti ono što osjećate. Stoga držite jezik za zubima, a ljubav pokažite djelima i sve će biti dobro.

KARIJERA: Mogući su problemi u zaključivanju kraćih faza poslovanja. Morat ćete biti precizniji.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nervoza i umor.

RIBE

LJUBAV: Iako ćete na vrlo zanimljiv način uspjeti izraziti svoje osjećaje, konačni rezultat ipak neće biti emotivno ispunjenje. Ono se još čeka.

KARIJERA: Poslovni kontakti postaju sve zanimljiviji, a teme o kojim raspravljate kao da su iz nekog SF filma.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ništa vas više ne može iznenaditi.

astrosavet.rs / ehoroskop.net

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here