Image by articular on Freepik

Godišnji horoskop otkriva da će 2023. biti najbolja godina u karijeri za nekoliko horoskopskih znakova, stoga se pripremite! Neki od najvažnijih astroloških događaja će biti Saturn u Ribama između 7. i 8. ožujka, pomrčina Sunca u Ovnu 20. travnja, Jupiter u u Biku od 17. svibnja te Venera koja će se kretati retrogradno od 22. srpnja.

atma.hr – 52
Saturn će se vratiti u znak Riba prvi put nakon 27 godina. Saturn nas uči važnosti samodiscipline, granica i suzdržanosti. U ovom trenutku možete se početi pitati jeste li spremni prihvatiti odgovornost za darove koje su vam dale zvijezde. Pomrčina Sunca koja će se dogoditi u Ovnu u travnju označit će početak potpuno nove faze života u kojoj ćete imati priliku preuzeti inicijativu. Ovaj sretan tranzit donijet će obilje i stabilnost u vaš život, ali zapamtite da onaj tko ide sporo i postojano na kraju pobjeđuje. Kada Venera krene retrogradno u Lavu, to će vas natjerati da zastanete i razmislite o raznim temama, od načela po kojima živite do načina na koji se izražavate.

Astrolozi ističu da sljedeća 4 horoskopska znaka očekuje uspjeh u karijeri i poslu u 2023. godini:

Blizanci

Saturn putuje kroz vašu desetu kuću slave, kao i vašu desetu kuću autoriteta, karijere i ugleda. Ovaj tranzit ima potencijal utjecati na sve, od vaše javne osobnosti do vašeg općeg osjećaja odgovornosti. Ovo je trenutak kada će vaše sposobnosti biti testirane i kada ćete znati u kojem poslovnom sektoru možete postići uspjeh. Nije uvijek potrebno uključiti krv, znoj i suze, ali svakako ćete morati uložiti potreban trud. Oni koji su dugo strpljivo čekali da vide plodove svog rada možda konačno dobiju priznanje koje s pravom zaslužuju.

atma.hr – 52
Lav

Pred vama je vrlo važna godina, pa pokušajte da svaki dan bude važan. Jupiter, koji će biti u Biku, proći će kroz najvidljivije područje vaše karte rođenja. To nije nešto što se događa svaki dan. To ukazuje da ćete od 16. svibnja imati veće šanse za obilje, prilike i profesionalni napredak. Jupiter intenzivira sve s čime dođe u dodir, a Bik simbolizira sve, od pouzdanosti do obilja materijalnih dobara. Nemojte ovo smatrati “zamkom”, ali Venera će biti retrogradna u vašem znaku od 22. srpnja do 3. rujna. Bit će to prekrasna prilika da ispitate što želite i što radite, razmislite o vrijednostima koje imate u svom profesionalnom životu i možda ponovno otkrijete neke od svojih skrivenih talenata.

Škorpion

Pomrčina Sunca u Ovnu koja će se dogoditi u travnju utjecat će na vašu šestu kuću radnih rutina i dnevnih obaveza, čineći je jednom od prvih energija u godini koja će se istaknuti u vašem profesionalnom životu. Na primjer, gdje ste se osjećali blokiranima u preuzimanju vodstva u svom svakodnevnom životu? Gdje ste se nesvjesno previše posvetili drugima, umjesto da ostanete produktivni i usredotočeni na vlastite ciljeve? Možete se veseliti novom uzbudljivom poglavlju u svakodnevnom životu, ali da biste ga doživjeli, morat ćete preuzeti inicijativu. Venera će započeti svoje retrogradno putovanje kroz Lava 22. srpnja i nastaviti do 3. rujna. Za to vrijeme proći će kroz vašu desetu kuću autoriteta, karijere i ugleda. To će vam pružiti priliku da uzmete zasluženi odmor i iskoristite ga za razmišljanje o vlastitom imidžu, pokretanju posla i vrijednostima koje zastupate.

banner za knjige OSHO ZEN TAROT

Jarac

Jarci, blistat ćete poput dijamanata! Budući da je Jupiter upravo prešao u znak Bika i vašu petu kuću slavnih, imat ćete puno karizme. I kao da sve to nije dovoljno lijepo i obilno, 14. listopada dogodit će se pomrčina Sunca u Vagi koja će dotaknuti vašu desetu kuću karijere, ugleda i autoriteta. Pomrčine Sunca najavljuju nove početke koji mogu trajati i do pola godine, što ukazuje na to da će između listopada i ostatka 2023. najvjerojatnije doći do značajnih pomaka na vašem profesionalnom i životnom putu. Ako ste imali lošu komunikaciju s kolegama i suradnicima, pomrčina Mjeseca u svibnju pružit će vam mnogo prilika, ali samo ako ste spremni prihvatiti novo.

sensa.mondo.rs